به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه کیک تن ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
تن ماهی ۱ قوطی
نان تست ۱۲ عدد
خیار شور ۲۰۰ گرم
هویج ۱ عدد
پیازچه خرد شده ۱ پیمانه
سس مایونز ۲ پیمانه
ماست یونانی ۱ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
۱- تن ماهی را بجوشانید سپس همراه با خیارشور نگینی، هویج رنده شده و پیازچه خوب مخلوط کنید و نمک و فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید.
۲- سس مایونز و ماست را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و نصف آن را به مواد اضافه کنید.
۳- یک بشقاب یا دیس گرد حاضر کنید و ۴ نان را کنار هم بچینید و مواد را روی آن پخش کنید و به همین ترتیب نان و مواد را به ارتفاع دلخواه روی هم قرار دهید. (اگر دوست دارید کیک گرد شود، هر ردیف نان را با چاقو به شکل گرد برش بزنید)
۴- لایه آخر فقط نان قرار دهید و در نهایت با ترکیب ماست و سس تمام سطح کیک را بپوشانید و با سبزیجات دلخواه تزئین کنید.
۵- کیک را به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود، سپس سرو و نوش جان کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/