به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه خورش قارچ را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
قارچ: ۲۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر:۱-۲ حبه
زعفران دم کرده:نصف استکان
فلفل دلمهای: ۱ عدد
گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن یا کره: به میزان لازم
آبلیمو (یا گردغوره):به میزان دلخواه
نمک، فلفل، ادویه دلخواه: به میزان لازم
طرز تهیه:
در ابتدا پیاز و سیر را ریز میکنیم و توی روغن تفت میدهیم، بعد گوشت را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدهیم. زردچوبه و ادویه را اضافه میکنیم. وقتی گوشت خوب تفت داده شده دو لیوان آب اضافه میکنیم ومی گذاریم تا خوب بپزه. حالا قارچها را ورقهای خرد کنید، فلفل دلمهای را هم همین طور. توی کره یا روغن یک تفت بدهید. میتوانیم رب را داخل ظرف جداگانهای تفت دهیم و بعد به خورش اضافه کنیم یا بدون تفت دادن به خورش اضافه کنیم، اگر تفت بدهیم خورش خوش رنگ تری خواهیم داشت. قارچ و فلفل دلمهای را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر زعفران دم کرده را هم اضافه میکنیم. میگذاریم کمی خورش جا بیفته و مزهها با هم تلفیق شود. غذا آماده است، از روی حرارت برمی داریم و با برنج سرو میکنیم.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/