به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه خورشت لپه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی خرد شده
۲۰۰ گرم لپه
۱۵۰ گرم سیب زمینی
۱ عدد پیاز متوسط نگین شده ریز
۱۰۰ گرم رب گوجه خوب
۱ ملاقه آب ژله استخوان
روغن سرخ کردنی به اندازه مصرف
پودرلیمو عمانی، زردچوبه، نمک، فلفل قرمز، دارچین، به مقدار لازم
پودر زعفران، پودر زنجبیل، ادویه کاری به دلخواه
طرز تهیه خورشت لپه
ابتدا در ظرف مناسبی پیاز را تفت دهید تا سبک شده و بعد گوشتهای قلیه را با زردچوبه اضافه کنید تا سرخ شود حالا آب را بریزید و در ظرف را بگذارید تا گوشت کاملاً پخته شود (له نشود)
نکته: لپه حداقل ۱۲ ساعت باید خیس بخورد، ولی باز هم بستگی به نوع لپهای که خریداری کرده اید دارد
لپه خیس خورده را آبکش کنید و با آب در ظرف ریخته و روی حرارت زیاد تا کف کند وقتی کامل کف آن را گرفتید حرارت را کم کنید و کمی زردچوبه اضافه کنید در ظرف را گذاشته تا پخته شود (له نشود)
سیب زمینی را خلال کرده و سرخ کنید. رب گوجه را هم با کمی روغن تفت دهید تا بوی خام بودنش از بین برود
سپس تمامی موادی که گفته شد را + ادویه جات و آب ژله استخوان مخلوط کرده و با حرارت ملایم که قل خیلی ریز بخورد به مدت ۴۵ دقیقه تا خورشت کاملا جا بیفتد.
منبع:دلگرم
انتهای پیام/