به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، خیار، رنگ سبز روشن تا تیره، پوستی نازک، گوشتی بسیار مرطوب با دانههای خوراکی دارد و در سالادها، ساندویچها یا آبمیوهها به کارمی رود. خیار فقط یک میان وعده یا یک ماده غذایی برای سالاد نیست. بلکه میوهای جالیزی پر از خاصیتهای تغذیهای و آنتی اکسیدانی بی نظیر است.
این میوه خوشمزه به دلیل داشتن میزان قابل توجهی پتاسیم برای کنترل فشار خون توصیه میشود. جالب است بدانید خیار برای بیماریهای درد سینه، نارسایی کلیه، بیماریهای کبد و لورالمعده ریه، معده، دندان و لثه مفید است؛ و به عنوان یک لاغر کننده هم میتواند مورد استفاده قرار گیرد به این صورت که مقداری خیار خرد شده را با مقداری تمشک و ماست و در صورت دلخواه مقداری نعناع به وسیلهی مخلوط کن مخلوط کرده و استفاده کنید.
اما این روزها کشاورزان شهر نهاوند در استان همدان مشغول برداشت این میوه پرخاصیت هستند، که به دلیل کیفیت بهتر محصول از روش آبیاری قطرهای استفاده میکنند.
منبع: حسن سهرابی - نهاوند
بیشتر بخوانید:
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید
انتهای پیام/