به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستور پخت تارت نیمرو به همراه پنیر و بیکن را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
خمیر تارت ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر چدار ۱ پیمانه
ژامبون یا بیکن ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
۱- فر را روشن و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. خمیر تارت را روی یک سینی مخصوص فر پهن کنید و به مدت ۸- ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
۲- خمیر را از فر در بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود. پس از ۵ دقیقه روی سطح خمیر به وسیله یک برس کره آب شده را پخش کنید.
۳- تخم مرغها را روی خمیر تارت بشکنید و ژامبون یا بیکن خرد شده را روی آن بچینید و نمک، فلفل و پنیر چدار روی آن بپاشید.
۴- دمای فر را به ۱۷۰ درجه سانتیگراد کاهش دهید و تارت را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغها کاملا بپزند و پنیرها آب شوند.
۵- تارت را از فر در بیاورید و در ظرف دلخواه بچینید و سرو کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/