به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب طرز تهیه هویج شکم پر با سالاد الویه را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای ۳ نفر:
آرد به میزان لازم
شیر نصف لیوان
خمیر مایه ۱قاشق رستوران
نمک ۱قاشق رستوران
شکر نصف قاشق رستوران
آب ولرم نصف لیوان
روغن یک سوم لیوان
سالاد الویه به میزان دلخواه
شما میتوانید از این خمیر قیفی شکل برای پیتزا یا سالاد الویه و سالاد مرغ هم بهرهگیری کنید.
خمیرمایه و شکر را آمیخته میکنیم و آب ولرم افزون میکنیم و درب ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم ۱۰ دقیقه در یکجای گرم و تاریک مانند داخل کابینت بماند تا عمل بیاید.
شیر را کمی گرم میکنیم و با روغن و مایه خمیر فعال شده آمیخته میکنیم بعد آرد و نمک را آمیخته و الک کرده و به آمیخته افزون میکنیم.
آرد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد افزون میکنیم و مفید ورز میدهیم و یک پارچه یا سلفون روی خمیر میاندزیم . به مدت ۲ ساعت میگذاریم در یکجای گرم تا حجم خمیر دو برابر شود.
بعد از خمیر گلوله هاي کوچکی برمی داریم و به شکل نوارهای بلند درمی آوریم قیف را کمی چرب کرده و نوارها را دور آن می پیچیم «تا بالای قیف نپیچید»
بعد روی خمیرها را زرده تخم مرغ میزنیم میتوانید از زعفران دم کرده هم بهرهگیری کنید. این طوری نان های خوش رنگ تری دارید.
قیف ها را داخل فر از گذشته گرم شده میگذاریم تا با دمای ۱۷۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد. قیف ها را سرپا در سینی فر بگذارید .
پس از پختن و سرد شدن سالاد الویه آماده شده را داخل قیف ریخته و با برگ تربچه یا کاهو یا کلم بروکلی تزئین کنید.
منبع:تالاب
انتهای پیام/