به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، رشید حیدری مقدم,رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت با توجه به روند رو به رشد شیوع کرونا، این استان تا ۲ هفته آینده وارد پیک پنجم شیوع ویروس کرونا میشود با این وجود دستگاهای متولی برای رویارویی با این وضعیت از آمادگی لازم برخوردار هستند.
او اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی استان منتظر وقوع بحران و برنامه ریزی نیست بلکه پیش از بروز هر گونه شیوعی برنامه ریزی لازم برای رویارویی با آن را انجام داده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: به این منظور دستگاههای مورد نیاز برای درمان بیماران کرونایی از جمله سی تی اسکن، دستگاههای اکسیژن ساز و دیگرامکانات بررسی شده و در صورت داشتن نقص فنی، نسبت به تعمیر و آماده سازی آن برای ارائه خدمات اقدامهای لازم صورت گرفت.
حیدری مقدم بیان کرد: هم اینک حوزه بهداشت و درمان استان از آمادگی لازم از نظر تجهیزات بهداشتی، نیرو، وسایل و لوازم حفاظت فردی و تجهیزات بیمارستانی برای رویارویی با پیک پنجم کرونا برخوردار است.
او یادآوری کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۰ بیمار کرونایی شامل ۲۶ مورد بستری مثبت و ۱۲۴ بیمار سرپایی مثبت شناسایی شدند و یک نفر نیز جان خود را از دست داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان اینکه فامنین در وضعیت زرد و مابقی شهرستانهای استان همدان در وضعیت نارنجی کرونایی هستند، ادامه داد: در حال حاضر ۴۲۰ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در همه بیمارستانهای این استان بستری و تحت درمان هستند.
حیدری مقدم گفت: هیچ استانی در کشور پیکی به اندازه پیک چهارم استان همدان را تجربه نکرده است چرا که در این مرحله شمار بیماران بستری در بیمارستانهای همدان به حدود یک هزار و ۷۵۰ نفر رسید.
او در زمینه واکسن کرونا نیز گفت: ۹۶ هزار و ۶۵۰ دوز اول واکسن و ۵۹ هزار و ۵۱۳ دوز دوم واکسن تاکنون در استان همدان تزریق شده است که با در نظر گرفتن سه هزار دوز واکسن پاستور حدود ۱۵۰ هزار دوز واکسن تاکنون در این استان تزریق شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اضافه کرد: ۹۵ درصد افراد بالای ۷۰ سال این استان که از گروههای پرخطر محسوب میشوند در برابر کرونا واکسینه شدند که معادل ۶۲ هزار و ۸۴ نفر میشود.
حیدری مقدم تاکید کرد: اواخر هفته آینده از روز چهارشنبه تعطیلات پایان هفته آغاز میشود بنابراین درخواست میشود از هم اینک برای جلوگیری از ورود خودروهای غیربومی تدبیری اندیشیده شود تا آن زمان دچار سختی و مشکل نشویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان درباره قطعی برق بیمارستانها نیز گفت: همه بیمارستانها و مراکز درمانی این استان به ژنراتور وصل هستند و قطعی برقی در هیچیک از این مراکز تاکنون روی نداده است.
منبع ایرنا
انتهای پیام/غ