به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، صیفی کاران برداشت محصولات صیفی مانند خیار، گوجه، فلفل و کدو خورشتی را در این روزهای گرم تابستان آغازکرده اند.
در کنار هر مزرعهای حداقل ۱۰ زن، مرد و دختر و پسرجوان برای امرار معاش مشغول به چیدن خیار و گوجه و دیگر محصولات هستند.
سهرابی خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان به سراغ آنها رفته و از حال و هوای برداشت محصولات صیفی به خصوص خیار بوتهای ارگانیک از مزارع نهاوند که از روش آبیاری قطره ای استفاده می کنند گزارشی تهیه کرده است.
انتهای پیام/غ