برداشت خیار بوته‌ای ارگانیک از مزارع نهاوند

صیفی کاران نهاوندی امسال ۲ هزارو ۵۰۰ تن خیار بوته‌ای ارگانیک از مزارع این شهرستان برداشت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، صیفی کاران برداشت محصولات صیفی مانند خیار، گوجه، فلفل و کدو خورشتی را در این روز‌های گرم تابستان  آغازکرده اند.

 در کنار هر مزرعه‌ای حداقل ۱۰ زن، مرد و دختر و پسرجوان برای امرار معاش مشغول به چیدن خیار و گوجه و دیگر محصولات هستند.

سهرابی خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان به سراغ آن‌ها رفته و  از حال و هوای برداشت محصولات صیفی به خصوص خیار بوته‌ای ارگانیک از مزارع نهاوند که از روش آبیاری قطره ای استفاده می کنند گزارشی تهیه کرده است.

انتهای پیام/غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار