محمد رضا عباسی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،گفت: امسال کشاورزان گلستانی ۲۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی خود را زیر کشت پیاز بردند که برداشت آن در استان آغاز شده است.
او با بیان اینکه میانگین عملکرد هر هکتار ۲۵ تن است افزود: پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت، ۶ هزار و ۲۵۰ تن محصول برداشت شود.
این مقام مسئول افزود: این محصول از پاییز و اوایل زمستان در مزارع استان کشت شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: میانگین قیمت خرید پیاز قرمز از کشاورز ۷ تا ۸ هزار تومان است.
مصرف سرانه استان گلستان ۱۵ هزار تن است که این محصول از برخی استانها نیز وارد میشود.
پیاز از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامینها به ویژه ویتامین ث، مواد معدنی بخصوص کلسیم، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است.
انتهای پیام/م