حسین وطن پور رئیس هیئت مدیره انجمن سلامت در گفتوگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در زیست بوم فناوری شتاب دهنده ها ازجمله واحدهای موثر برای هموار تر شدن مسیر شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها از زمان ارائه ایده تا ورود کالا به بازار و تجاری سازی محصولات هستند. در واقع شتابدهندهها با منتورینگ تخصصی، ارائه حمایت های مالی و بازاریابی محصولات به صاحبان شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها کمک میکنند تا در مسیر صحیح حرکت کنند.
او افزود: با توجه به متفاوت بودن نوع کار و ماهیت شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها خدمات ارائه شده به هریک از این شرکت ها متفاوت خواهد بود، اما بطور کلی باید بین خدمات ارائه شده توسط شتاب دهنده و کارکرد شرکت ها و استارتاپ ها هماهنگی های لازم وجود داشته باشد.
وطن پور بیان کرد: شتاب دهنده ها باید ابزار های لازم برای کمک به استارتاپ ها را داشته باشند؛ بنابراین در انجمن سلامت با تصمیم هیئت مدیره لازم بود تا ارائه خدماتی از قبیل آموزش، توانمندسازی و تجاری سازی کمیته شتاب دهنده ایجاد شود تا با همکاری مراکز رشد دانشگاه ها شاهد یک جهت دهی مناسب برای استقرار استارتاپ ها در شتاب دهنده ها باشیم به همین دلیل توافق نامهای با دانشگاه صنعتی امیرکبیر امضا شد تا در مرکز فناوری این دانشگاه برنامه شتابدهندهها را دنبال کنیم، زیرا مرکز فناوری دانشگاه امیرکبیر محل مناسبی برای رشد استارتاپ ها است.
رئیس هیئت مدیره انجمن سلامت گفت: انجمن علاوه بر دانشگاه ها همکاری هایی را با صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از استارتاپ ها در دستور کار داریم.
او بیان کرد: امید واریم که روسای مراکز رشد دانشگاه ها از طریق انجمن با شتاب دهنده ها هماهنگ شوند تا به موفقیت های بیشتری دست یابیم.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/