به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه برنج و کاری با گنبد پنیری را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۲۰۰ گرم برنج پخته شده
شیر ۲۰۰ گرم پنیر رنده شده
۲۰ گرم کره
۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۵۰ گرم پیاز خرد شده
۵۰ گرم هویج خرد شده
۱۵۰ گرم پوره گوجه فرنگی
۲ ق غ پودر کاری
۱ ق چ پودر چیلی
۱ ق چ پودر گرام ماسالا
نمک فلفل سیاه
طرز تهیه
شیر و پنیر را روی حرارت ملایم با یکدیگر مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیرها آب شوند. درون تابه، کره را ریخته پس از آب شدن، گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، هویج و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانی که آب مواد تبخیر شوند آنها را تفت دهید. همه مواد کاری را افزوده و تا زمانی که گوشت رنگش عوض شود، آنها را روی حرارت هم بزنید. برنج را درون بشقاب بریزید. روی آن مخلوط کاری را قرار دهید. سپس پنیر آب شده و در آخر، زرده تخم مرغ را بگذارید. این غذا را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/