مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از فعالیت ۱۰ واحد تولید صنعتی و سنتی قارچ در استان خبر داد.

رضایی مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفتگو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: میزان تولید قارچ خوراکی استان پارسال هزار و ۳ تن بوده است که نسبت به سال ۹۸، ۲۵ درصد افزایش داشته است.

او با اشاره به این که ۱۰ واحد تولیدی صنعتی و سنتی در زمینه تولید قارچ در استان فعال هستند افزود: قارچ خوراکی تولید شده در داخل و خارج استان مصرف می‌شود.

رضایی اظهار کرد: بیشترین میزان تولید قارچ خوراکی متعلق به شهرستان فردوس است.

تولید ۳ هزار و ۵۷۰ تن گوجه فرنگی در سال ۹۹

رضایی مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: سطح زیر کشت گوجه فرنگی پارسال ۵۵/۱۳ هکتار بوده که از این سطح حدود ۵۵/۳ هکتار از نوع چری (زیتونی) و ۱۰ هکتار از نوع معمولی بوده است.

او افزود: میزان تولید گوجه فرنگی پارسال ۳ هزار و ۵۷۰ تن بوده است که نسبت به سال ۹۸، ۵/۲۹ درصد افزایش داشته است.

رضایی با اشاره به این که سطح زیر کشت گوجه فرنگی سال ۹۸، ۲۵/۱۱ بوده است اظهار کرد: در این مدت میزان تولید گوجه فرنگی استان ۲ هزار و ۷۵۸ تن بوده است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به ارقام و میزان سطح کشت شده گوجه فرنگی تصریح کرد: میزان تولید گلدی و چری ۶ هکتار، هیراد ۲ هکتار، ساخیا و زیتونی ۵/۲ هکتار، چری ۱ هکتار و ترمه ۲ هکتار بوده است.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.