میوه‌های سردسیری در دل گرمای جنوب

برداشت میوه‌های سردسیری و نیمه سردسیری از مناطق شمالی هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با اشاره به برداشت میوه های سردسیری از باغ های هرمزگان گفت: سطح زیر کشت این محصولات در استان هزار و ۳۰۰ هکتار است.

مسعود گرگیج با  پیش بینی برداشت ۵ هزار تن محصول گفت: شهرستان‌های بندرعباس، حاجی آباد، رودان و بشاگرد از مهمترین مناطق تولید میوه‌های سردسیری و نیمه سردسیری در استان است.


بیشتر بخوانید؛


مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: انگور، انجیر، انار، گردو و زردآلو از جمله این میوه هاست.

گرگیج افزود: این محصولات در مناطق کوهستانی با آب و هوای معتدل کشت می‌شود.

او گفت: محصولات سردسیری و نیمه سردسیری هرمزگان به استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان فرستاده می‌شود.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برای توسعه باغ‌ها در اراضی شیب دار ۱۰۰ هکتار انجیر در شهرستان حاجی آباد و دهستان سیاهوی شهرستان بندرعباس کاشته شد.

برداشت این محصولات تا شهریور ادامه دارد.

هرمزگان به گرما و میوه‌های گرمسیری اش معروف است، اما در مناطق کوهستانی هم میوه‌های سردسیری و نیمه سردسیری تولید می‌شود.

انتهای خبر/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.