به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار مجازی با جمعی از جوانان و فعالان انقلابی استان خوزستان، گفت: آنچه از ادامه فعالیت دولت سایه انتظار میرود این است که این حرکت، حرکتی فراگیر، عمومی و فراتر از تکیه به چند نفر باشد.
وی با بیان اینکه درک و پیگیری مسائلی که مردم به آن متبلا هستند، در اولویت فعالیتهای دولت سایه قرار دارد، خاطرنشان کرد: مردم باید احساس کنند که فعالیتهای دولت سایه در استانهای مختلف، در راستای پیگیری و تحقق مطالبات آنهاست. آنها باید احساس کنند مسائلشان از سوی جوانانی از همان استان به خوبی فهمیده میشود و به خوبی نیز دنبال میشود.
عضو شورایعالی امنیت ملی افزود: همینکه مردم احساس میکنند که عدهای از جوانان انقلابی به صورت واقعی پیگیر حل مشکلات آنها هستند، بسیار اهمیت دارد. در گامهای بعدی باید تا حصول نتیجه، کار را ادامه داد والا مردم با این حرکت ارتباط برقرار نخواهند کرد.
جلیلی با اشاره به نقش مهم و ارزشمند حجت الاسلام موسوی فرد، امام جمعه اهواز و نماینده، ولی فقیه در استان خوزستان، گفت: به عقیده من ایشان به تنهایی یک دولت سایه هستند؛ چرا که بارها شاهد بودم که در شرایط مختلف پیگیر حل مشکلات مردم خوزستان بودند تا آن مشکلات برطرف شود.
وی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت ایشان و ارتباط با مسئولان مختلف استان که برای حل مشکلات مردم دغدغهمند هستند، اقدام مناسبی برای ادامه فعالیت دولت سایه در استان خوزستان است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سنگ بزرگ نشانه نزدن است، اظهار داشت: طبیعی است که گروههای مردمی نمیتوانند همهی مشکلات را حل کنند، اما مهمترین موضوع در پیگیریها این است که زمینه را به گونهای فراهم کنید که خود مردم طریقه درست مطالبهگری را اجرا کرده و دستگاههای مسئول نیز برای حل مشکلات آنها کوتاهی نکنند.
جلیلی با بیان اینکه همه اولویتها مربوط به مسائل اقتصادی نیست، گفت: پیگیری نحوه تخصیص و هزینهکرد بودجههای فرهنگی و اجتماعی در استانها میتواند به عنوان یکی از کارویژههای مهم دولت سایه قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: تعیین برآورد از نحوه این هزینهکردها، میتواند به تعریف درست اولویتها و کارهای واقعی کمک نماید و از انجام کارهای نمایشی پیشگیری کند.
جلیلی در این راستا گفت: اگر می گوییم دولت سایه، سایه مردم بر سر دولت است، رصد، پایش و بررسی جدی بودجههای اختصاص یافته در زمینههای مختف، زمینهساز تایید، تصحیح یا تکمیل فعالیتها و روند اداره هر استان خواهد بود.
پیش از سخنان جلیلی، فعالان استان خوزستان نکاتی را مطرح کردند که محور آنها بدین شرح است:
- رسیدگی به سوء مدیریت و ضعف شایسته سالاری در مدیریتهای کلان
- تفاوت زیاد میان فرصتهای اقتصادی خوزستان در زمینههای مختلف و رتبه بالای استان در معضلات اجتماعی
- مسائل جامعه کارگری بویژه در صنعت نفت و گاز همچون تبعیض در حقوق و مزایا، امنیت شغلی (قرارداد کار) و فقدان اتحادیهها
- عدم توجه به اولویتهای اصلی فرهنگی و بودجه ریزی غلط در این زمینه و تکیه به کارهای نمایشی
- کمبود زیرساختهای و ضعف چرخه فرهنگی
انتهای پیام/