سخنگوی صنعت برق استان اصفهان گفت: هنوز محاسبات دقیقی مبنی بر تاثیر مصوبه تغییر ساعت ادارات در کاهش مصرف برق صورت نگرفته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  محمدرضا نوحی سخنگوی صنعت برق استان اصفهان در خصوص تاثیر تغییر ساعت کاری ادارات و تعطیلی آن‌ها در روز‌های پنجشنبه در کاهش مصرف برق، گفت: به طور قطع این مصوبه، تاثیر مثبت در صرفه جویی برق دارد، البته بنابر مصوبه شورای امنیت که وزارت کشور، نیرو و صمت تمام صنایع مکلف شدند برق مصرفی خود را به مدت سه هفته حداکثر در حد دیماند مصرفی خود محدود کنند که این کمک بزرگی برای جلوگیری از خاموشی‌های خانگی و تجاری داشته است.

او با بیان اینکه تمام ادارات دولتی ملزم به رعایت قانون و مصوبه تغییر ساعت اداری از ۷ تا ۱۳ هستند، گفت: هنوز محاسبات دقیقی مبنی بر تاثیر این مصوبه در کاهش مصرف برق صورت نگرفته است.

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان با اشاره به تعطیلی روز‌های پنجشنبه، گفت: این دستور تاثیر بالایی در کاهش مصرف برق دارد، البته پیش از این چنین تصمیماتی اتخاذ می‌شد به این نحوه که صنایع کوچک مثلا یک روز در هفته را تعطیل و به جای آن در روز جمعه فعالیت کنند که این موجب انتقال بار از روز‌های پرمصرف به کم مصرف می‌شود.

او با بیان اینکه طی پنج روز گذشته به دلیل محدود کردن و همکاری صنایع و صرفه جویی مردم قطعی برق نداشته ایم، تصریح کرد: البته به استناد مصوبه شورای امنیت کشور تا سه هفته آینده صد درصد خاموشی نخواهیم داشت.

نوحی همچنین درباره برخی نگرانی‌ها از قطعی برق در بیمارستان ها، اظهار کرد: حدود ۳۷ بیمارستان در استان فعال هستند که از این تعداد ۱۸ بیمارستان از دو فیدر برق تغذیه می‌کنند که اگر یکی از فیدر‌ها خاموش شود، فیدر دیگر در مدار قرار می‌گیرد، بنابراین صد درصد بیمارستان‌ها درگیر خاموشی نمی‌شوند مگر اینکه حادثه و موارد اضطراری پیش آید.

او ادامه داد: البته ۱۹ بیمارستان استان تنها از یک فیدر برق تغذیه می‌کنند، بنابراین طی هفته پیش قرار شد مقدمات دو فیدره شدن این بیمارستان‌ها مهیا شود، اما اکنون باتوجه به داشتن برق اضطراری و مولد‌های ژنراتور، پیش از قطعی برق با آن‌ها هماهنگی می‌شود.

سخنگوی صنعت برق استان اصفهان با بیان اینکه همواره پیک تابستان تا پایان تیر ماه ادامه دارد، اما قطعی برق بیشتر به شرایط هوا بر می‌گردد، گفت: در حال حاضر میانگین دمای هوای کشور نزدیک ۴ درجه افزایش یافته که هر یک درجه حرارت معادل ۱۵۰۰ تا ۲ هزار مگاوات مصرف شبکه سراسری برق را افزایش می‌دهد، بنابراین از مردم می‌خواهیم که کولر‌های آبی خود را بر دور کم و کولر‌های گازی را بر دمای آرامش ۲۶ درجه به بالا قرار دهند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.