به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت شیرینی های لیمویی با تاپینگ نارگیل را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱، ۱/۲ فنجان آرد چند منظوره
۱/۲ فنجان پودر قند
کره ۱/۲ فنجان
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
۱، ۱/۲ فنجان شکر دانه ریز
۱/۲ فنجان آب لیمو
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۳/۴ فنجان نارگیل خرد شده
دستور پخت:
فر خود را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک کاسه متوسط ، آرد و پودر قند را مخلوط کنید. مخلوط کنید تا یکدست شوند. با استفاده از یک میکسر، کره را اضافه و مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط دانههای کوچک به اندازه نخود داشته باشد. اگر میکسر ندارید، اجازه دهید کره به دمای اتاق برسد و سپس آن را فقط با دستان خود در مخلوط آرد مخلوط کنید.
یک قالب کیک متوسط را با روغن چرب کنید. مخلوط آرد، کره و شکر را به طور یکنواخت درون ظرف بریزید و آن را با دست فشار دهید تا فشرده شود. به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. در حالی که آن در حال پخت است، تخم مرغها، شکر دانه ریز، آب لیمو و بیکینگ پودر را در یک کاسه ترکیب کنید. آن را خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.
بیکینگ پودر با اسید داخل آب لیمو واکنش نشان داده و شروع به کف شدن میکند، نگران نباشید. وقتی پخت مخلوط آرد و شکر تمام شد، سریع مخلوط تخم مرغ را دوباره مخلوط کنید و سپس آن را در قالب بریزید. نارگیل خرد شده را روی آن بپاشید و ۲۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که روی آن قهوهای طلایی شود، کل آن را بپزید. بگذارید ۱۰ دقیقه قبل از سرو کردن خنک شود.
منبع:آشپزی ها
انتهای پیام/