به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان نشست معرفی آثار منتخب و راه یافته رسانه ملی در جشنواره اتحادیه رادیو تلویزیونهای آسیا اقیانوسیه در سازمان صدا و سیما برگزار شد. در این نشست، علی فهیم دانش مشاور رئیس رسانه ملی و مدیر کل امور بین الملل سازمان صدا و سیما گفت: سازمان ای بی یو یکی از قدیمیترین سازمانهای بین المللی است که با ۷۰ کشورهای عضو شده، مخاطب ۳ میلیاردی دارد و عرضهی شدید رقابتی میان تولیدکنندگان آثار رادیویی و تلویزیونی است.
وی افزود: سازمان صدا و سیما به عنوان یکی از قدیمیترین اعضای این سازمان، هر ساله با آثار فاخر رادیو و تلویزیونی، در این جشنواره شرکت کرده و آثار نفیسی را دریافت کرده است. امسال هم طبق روال هر ساله، به عنوان یکی از بزرگترین کمپانی و شرکت تولیدکننده آثار رادیویی و تلویزیونی، آثار بسیاری را برای شرکت در این جشنواره ارسال کردیم.
فهیم دانش ادامه داد: از اسفند ماه ۹۹ بود که کمیتهای را برای داوری و ارزیابی این آثار تشکیل داده و از میان ۵۰۰ اثر، نهایتا به انتخاب ۱۶ اثر برای شرکت در جشنواره بین المللی امسال رسیدیم.
وی ادامه داد: در جشنواره ای بی یو امسال، چشم انداز مورد نظر، نمایش و تاکید بر امید و زندگی است و بر همین اساس صدا و سیما تلاش کرده که این دو عنصر را با نهایت توان با تولید آثار مطلوب به نمایش در بیاورد. به عنوان مثال ما در این دو سالی که جهان گرفتار ویروس کرونا شده، توانستیم در کنار تلاشها و زحمات عزیزان کادر درمان و سلامت با تولید آثار متنوع، جریان امید و نشاط را در زندگی اسلامی به نمایش بگذاریم.
مشاور رئیس رسانه ملی افزود: ما با تولید آثار مختلف تلاش میکنیم که در عرصه گیتی، دیپلماسی رسانهای خود را تقویت و علاوه بر این از برنامه سازان موفق حمایت کنیم.
وی گفت: تولیدات استانها نقش قابل توجهی را به خود اختصاص داده و قصد داریم تولیدات استانها را در جهان معرفی کنیم. به عنوان مثال در بخش تلویزیونی ورزشی مرکز مهاباد، گزارش خبری مرکز فارس، سرگرمی مرکز یزد به این جشنواره راه یافته اند.
وی بیان کرد: تلاش کردیم آثاری که در عرصه بین المللی به نمایش در میآوریم، در راستای گفتمان انقلاب اسلامی باشد و در ادامه نمایشگر تمامیت اقوام، مذاهب و شور و نشاط در جامعه ایرانی باشیم.
فهیم دانش در پایان گفت: ان شاءالله امسال هم شاهد این باشیم که آثار ۱۶ گانه از جوایز خوبی برخوردار شوند تا پاسخگوی بخشی از زحمات تولیدکنندگان ما باشند.
انتهای پیام/