به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خوراک لوبیا عروس با قارچ را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد اصلی
لوبیا عروس
۲ پیمانه
پیاز متوسط
۱ عدد
سیر متوسط
۲ حبه
سیب زمینی متوسط
۱ عدد
قارچ
۸ عدد
رب
۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
طرز تهیه
لوبیا را شسته و برای ۱۵ دقیقه در آب ولرم خیس کنید، سپس آنرا آبکش کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و سیر را رنده کنید. مقداری روغن زیتون یا مایع داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شود. سپس سیر و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و شفاف شوند.
مقداری زردچوبه را نیز با پیاز تفت دهید و سپس رب را اضافه کنید و با شعله ملایم تفت دهید تا رنگ باز کند.
لوبیا را نیز خیلی کوتاه تفت دهید تا شکل خود را هنگام پخت حفظ کند و حالت له و وا رفته به خود نگیرد.
سپس به میزان لازم آب داغ اضافه کنید و اجازه دهید لوبیا با شعله ملایم حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.
سیب زمینی را نگینی درشت خرد کنید و بعد از ۲۰ دقیقه به قابلمه اضافه کنید.
قارچ را شسته و ورقهای خرد کنید و با کمی کره یا روغن و آبلیمو تفت دهید و به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید همه مواد با هم بپزند.
در اواخر پخت نمک و فلفل و کمی آبلیمو اضافه کنید و اجازه دهید خوراک کاملا طعم بگیرد سپس شعله را خاموش کنید و خوراک را به صورت داغ همراه با نان و لیموی تازه سرو کنید.
اضافه کردن سیب زمینی و قارچ اختیاری است. شما میتوانید بدون قارچ یا سیب زمینی درست کنید.
این غذا بسیار خوشمزه است. امتحان کنید پشیمون نمیشید.
منبع:سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/