استاندار کرمانشاه گفت : حضور بخش خصوصی قوی می‌تواند سبب ایجاد تحول جدی در اقتصاد استان شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه گفت : هر چند نرخ بیکاری استان در چهار سال گذشته از ۲۲.۲ درصد به ۱۴.۹ درصد رسیده و روند کاهشی نرخ بیکاری هفت درصدی بسیار امیدوار کننده است، اما برای رسیدن به میانگین کشوری باید بر اساس سند اشتغال و با لحاظ داشت مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا تلاشی دوچندان داشته باشیم.

او با بیان اینکه حمایت از تولید و رفع موانع با جذب سرمایه گذاری می‌تواند روند توسعه و اشتغالزایی استان را تسهیل و تسریع کند، گفت : خوشبختانه با سرمایه گذاری‌های چشمگیر دولت در حوزه نفت و گاز و تربیت نیروی انسانی کارآمد می‌توانیم آینده‌ای بسیار مطلوب را برای استان به لحاظ کاهش نرخ بیکاری پیش بینی کنیم.

استاندار کرمانشاه افزود: با توجه به خسارات وارده به استان به دلیل بیماری کرونا، پارسال علی رغم کاهش نرخ بیکاری در استان، اما ۲۷ هزار شغل را از دست دادیم و اگر این شرایط نبود، نرخ بیکاری استان بیش از سه درصد کاهش می‌یافت.

بازوند به ضرورت بهره‌مندی از ظرفیت بازار سرمایه برای تأمین مالی پروژه‌ها و طرح‌های اقتصادی اشاره کرد و افزود: اقتصاد کشور و استان کرمانشاه عموماً بانک محور است و عملاً به دلیل استفاده از تسهیلات به عنوان منابع مالی شاهد بروز مشکلاتی در فرآیند کاری بخش تولید هستیم که با ورود و حمایت دولت موانع رفع می‌شود، اما این راهکار اصلی نیست و باید از جریان سیال سرمایه استفاده کرد تا شاهد شکوفایی اقتصاد باشیم.

او حضور بخش خصوصی قوی و دارای پتانسیل و ظرفیت‌های مالی مناسب را برای سرمایه گذاری در استان برای پیشبرد اهداف بسیار موثر دانست و ادامه داد: باید تحلیل و بررسی شود که چرا بخش خصوصی توانمند تمایل زیادی به سرمایه گذاری در استان ندارد.

استاندار کرمانشاه بازار پنج هزار میلیارد تومانی زلزله را یادآور شد و گفت: سهم استان کرمانشاه از این بازار به لحاظ منابع انسانی و تأمین مواد و مصالح نزدیک ۵۰ درصد بود، در حالیکه خیلی از مصالح در استان هم تولید می‌شد، اما استان‌های دیگر بهتر در این بازار حضور پیدا کردند.

مقام ارشد استان افزود: تحول جدی در اقتصاد کرمانشاه نیازمند حضور بخش خصوصی توانمند و قوی است و با مشارکت این بخش با آورده مالی مناسب شرایط آینده بسیار مطلوب خواهد شد.

او افزایش نرخ مشارکت استان را در سنوات گذشته امیدوار کننده خواند و گفت: امید به یافتن شغل و تقویت فرهنگ کار مزیت است و با تقویت فرآیند‌های مهارت آموزی و تربیت نیروی انسانی و حمایت از کسب و کار‌ها می‌توانیم از این ظرفیت استفاده و روند کاهشی نرخ بیکاری را تداوم بدهیم .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.