به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه طرز تهیه دسر کاستارد و بستنی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد اولیه:
شکر یک سوم پیمانه
شیر ۱ پیمانه
پودر کاسترد ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
مواد لایه میانی:
آبجوش نصف پیمانه
ژله آلوورا ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی نصف پیمانه
طرز تهیه:
پودر کاستر رو تو شیر سرد میریزیم بهم میزنیم بعد با بقیه مواد رو حرارت مرتب میزنیم تا غلیظ بشه (نه خیلی) کمی که خنک شد داخل لیوانها ریخته و میزاریم تو یخچال تا کاملا سردشه و خودشو بگیره.
لایه میانی: ژله را با آبجوش بهم زده روی حرارت غیر مستقیم (یا داخل مکروفر) کمی بعد بستنی را اضافه کرده و وقتی که کاملا مخلوط شد روی لایه دوم میریزیم ودر یخچال میزاریم و روش رو مقداری تکههای خرد شده گردو، پسته و یا بادام به سلیقه خودتون اضافه کنید.
کمی که خنک شد مقداری از مواد کاستارد رو روی مغزهای خرد شده اضافه میکنیم و دوباره داخل یخچال قرار میدیم حدود دو تا سه ساعت تا خودش رو بگیره روی اون رو هم با خامه فرم گرفته و سس شکلات تزئین میکنیم.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/