به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد شریفیمند رئیس اداره تأمین اجتماعی تربت حیدریه در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: مبلغ پرداختی خدمات کوتاه مدت شامل غرامت، دستمزد ایام بیماری، بارداری، کمک هزینه ازدواج و موارد مشابه در مدت یاد شده، ۱۳۷ میلیارد و ۵۷ میلیون و ۹۷۱ هزار و ۲۷۸ ریال بود که این رقم نیز نسبت به مدت مشابه پارسال با ۱۵ درصد افزایش همراه است.
او جمعیت تحت پوشش منطقه تربتحیدریه را شهرستانهای تربتحیدریه، زاوه و رشتخوار اعلام و افزود: شمار بیمهشدگان و مستمریبگیران و تبعی ۱۵۹ هزار و ۴۷۰ نفر است که نسبت به سال ۹۸، ۲۵ درصد افزایش داشتهاست.
رئیس اداره تامین اجتماعی منطقه تربتحیدریه در بخش دیگری مبلغ پرداختی تعهدات بلند مدت و کوتاه مدت بیمه شدگان بدون هزینه درمان را، ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال عنوان و ادامه داد: مبلغ فوق در بخشهای مستمریبگیر، تسهیلات، کمک بلاعوض، غرامت دستمزد ایام بارداری، اروتز، کمک هزینه ازدواج، هزینه کفن و دفن، مقرری بیمه بیکاری و غرامت دستمزد ایام بیماری بوده است.
شریفیمند بیان کرد: تعداد کارگاههای فعال هشت هزار و ۶۱۷ و کارگاههای نیمه فعال پنج هزار و ۹۰۰ واحد است و این میزان نسبت به سال ۹۸ با یک درصد افزایش همراه بودهاند.
او تصریح کرد: ظرف یک سال اخیر ۱۰ هزار و ۵۱۹ فقره ابلاغ الکترونیکی با ۴۵ درصد افزایش و ۱۱ هزار و ۹۰۶ مورد بازرسی کارگاهی و فنی با ۴۰ درصد کاهش به دلیل شرایط کرونا انجام شدهاست.
رئیس اداره تأمین اجتماعی تربت حیدریه تأکید کرد: به منظور گسترش خدمات غیرحضوری یعنی حذف دفترچههای کاغذی درمان باعث شد در این منطقه شاهد کاهش حدود سه هزار و ۵۰۰ نفر مراجعه حضوری برای دریافت دفترچه خدمات درمانی، کاهش حضوری حدود ۹ هزار نفر برای تامین اعتبار دفترچه خدمات درمانی و کاهش حضوری ارباب رجوع برای سایر خدمات از جمله ارسال لیست و فیش حق بیمه به میزان بیش از ۱۰ هزار نفر در ماه هستیم.
انتهای پیام/ا. غ