فهیمه مهمان نواز گفت : طرح بازرسی و نمونه برداری از آرد مورد مصرف ۲۹نانوایی فعال استان به صورت تصادفی انجام شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  فهیمه مهمان نواز مدیر کل استاندارد خراسان شمالی گفت: با توجه به افزایش مصرف نان و اهمیت این محصول بررسی کیفیت آرد مورد استفاده در نانوایی‌ها توسط کارشناسان اداره کل با جدیت بیشتر مورد بررسی و آزمون قرار گرفت. 


بیشتر بخوانید 


او بیان کرد: کیفیت نان به مواد اولیه، تجهیزات کارخانه تولید آرد، مراحل تخمیر، ماشین‌آلات پخت، نانوا و موادی که به آن افزوده می‌شود بستگی دارد.

مهمان نواز ضمن تاکید بر اینکه آرد مشمول استاندارد اجباری است، بیان کرد: توجه به کیفیت آرد مصرفی در پخت نان از مهمترین مواردی است که در این بازرسی‌ها دارای اهمیت است و آرد باید استاندارد‌های لازم را داشته باشد. گفتنی است در حال حاضر تعداد ۶ واحد تولیدی آرد در استان فعالیت دارند.

انتهای پیام/ه 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.