به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه بروشتا پیشغذای ایتالیایی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجه فرنگی سفت. ۳ عدد
ریحان تازه. ۵ شاخه
سیر. ۵ حبه
نان باگت. ۱۰ برش
روغن زیتون. به میزان لازم
پنیر پارمژان. به میزان لازم
نمک و فلفل. به مقدار دلخواه
طرز تهیه
۱ - نان باگت را به صورت اریب برش زده و روی سینی فر بچینید، زیر و روی نانها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب نمایید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر گذاشته تا کمی برشته شوند.
۲ - سیرها را کاملا له کرده و روی نانها بمالید. گوجه فرنگیها را فیله کرده و نگینی خرد کنید. گوجهها را همراه نمک و فلفل روی نانها ریخته و با تکههای پنیر ۵ دقیقه در فر بگذارید.
۳ - پس از خارج کردن از فر چند پر ریحان روی گوجهها قرار دهید و سرو نمایید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/