به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورپخت اشکنه ماست جعفری را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: ۲ قاشق سوپخوری
مغز گردوی ریز شده: ۱ لیوان
پیاز سرخ شده: ۲ عدد متوسط
نعناع داغ: یک قاشق غذا خوری
جعفری ریز شده: ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
ماست: ۲ لیوان
روغن مایع: ۳ قاشق غذا خوری
نمک و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. سپس آرد را در آن تفت میدهیم و بعد مغز گردوها را میریزیم. پس از کمی سرخ شدن نعناع داغ را به همراه ۴ لیوان آب در مواد میریزیم و میگذاریم بجوشد تا جا بیفتد.
پس از گذشت ۱۵ دقیقه جعفریهای خرد شده را در مواد میریزیم و نمک و ادویه را افزایش میدهیم. کمی قبل از مصرف کردن تخممرغها را درسته در اشکنه میریزیم و کمی صبر میکنیم تا بپزند. در آخر ماست را با قاشق به هم میزنیم و در غذا میریزیم و قبل از قل زدن از روی گاز برمی داریم. اشکنه ما آماده است و با ترید نان خشک خیلی میچسبد.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/