دکتر مهدی حسینی ضمن تبریک پیشاپیش عید سعید قربان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: عید قربان از اعیاد بزرگ مسلمانان است که با مراسمات خاص خود همراه است که مهمترین آن ذبح قربانی است که نیازمند رعایت نکات و توصیه های بهداشتی خاصی می باشد.
وی ادامه داد: مردم باید در خرید دام به نکات بهداشتی از جمله خرید دام از مراکز مجاز عرضه دام، توجه به سلامت دام و مشورت با کارشناسان دامپزشکی برای خرید دام توجه نمایند و از خرید دام های دارای علائم بیماری، کنه و فاقد هویت خودداری نمایند.
دکتر حسینی اظهار داشت: در روز عید سعید قربان کشتارگاه های دام استان فعال می باشد و از مردم در خواست می شود برای ذبح دام قربانی به کشتارگاه مراجعه نمایند تا ذبح دام قربانی تحت نظر کارشناسان بهداشتی و شرعی صورت پذیرد و از سلامت و حلیت گوشت قربانی مطمئن گردند.
وی عنوان داشت: از ذبح دام در معابر و خیابان ها خودداری نمایید و در صورت ذبح دام در منزل به نکات بهداشتی و شرعی ذبح توجه نمایید و به هنگام ذبح و خرد کردن گوشت از تجهیزات ایمنی مانند دستکش، عینک و ماسک استفاده نمایید گوشت دام قربانی را حتی الامکان قبل از مصرف به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در دمای یخچال (۰ تا ۴ درجه) نگهداری نمایید.
انتهای پیام/ع