مدیر کل سازمان بهزیستی استان یزد از انعقاد تفاهم نامه همکاری میان این سازمان و فرماندهی انتظامی یزد با هدف مقابله با آسیب های اجتماعی خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، علی محمد عطابخش، مدیر کل سازمان بهزیستی استان یزد با اعلام خبر انعقاد تفاهم نامه میان این سازمان و فرماندهی انتظامی استان گفت: یکی از اهداف مهم این دو سازمان به عنوان پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی فراهم کردن زمینه‌ای است تا این دو سازمان با برنامه‌ریزی منسجم و هماهنگ و پرهیز از تداخل یا موازی کاری در زمینه تحقق اهداف خود حرکت نمایند.

فرمانده انتظامی استان یزد به بحث حاشیه نشینی، مهاجرپذیری و پایین بودن جرم در استان اشاره کرد و بیان داشت: در حال حاضر استان از امنیت خوبی برخوردار است.

عباسعلی بهدانی فرد در ادامه عنوان کرد: با اشاره به وضعیت کرونا در استان برای جمع آوری معتادین متجاهر با مشکل مواجه هستیم و اگر بتوانیم کمپ ماده ۱۶ در واقع همان کمپ‌های دولتی را در استان جابیندازیم بسیاری از مشکلات از این قبیل حل می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان در ادامه افزود: در خصوص کمپ‌های ماده ۱۶؛ بهزیستی، فقط صادر کننده مجوز هست و در اصل شورای مبارزه با مواد مخدر باید پیگیری‌های لازم را انجام داده و در این خصوص تامین اعتبار نماید تا بهزیستی بتواند بنام یکی از ارگان‌های متقاضی از جمله بسیج، نیروی انتظامی و شهرداری مجوز صادر نماید.

عطا بخش به مرکز جامع درمان اعتیاد در استان اشاره کرد و گفت: فرد معتاد با پذیرش در این مرکز یکسال تحت پوشش قرار می‌گیرد بدین صورت که فرد چهار ماه اول را در مرکز اقامت دارد و هشت ماه بقیه را به صورت شرکت در کلاس‌هایی که از سوی مرکز برگزار می‌شود حمایت می‌شود.

او رویکرد سازمان بهزیستی مشارکت اجتماع محور و سلامت نگر عنوان کرد و ادامه داد: به ازای هر فرد پذیرش شده در مرکز جامع درمان اعتیاد، بهزیستی بیش از نه میلیون تومان یارانه در اختیار مرکز قرار می‌دهد.

عطابخش از راه اندازی مرکز تی سی در اسفندماه سال گذشته خبر داد و گفت: اقامت در این مرکز چهار ماه است و بیش از ۸۰ الی ۹۰ درصد هزینه مرکز، تحت عنوان یارانه از سوی بهزیستی پرداخت می‌شود.

او در ادامه گفت: برای پذیرش در مرکز جامع درمان اعتیاد و مرکز تی سی و کمپ‌های بهزیستی، خود فرد معتاد باید تمایل داشته باشد و به صورت اجباری نیست و با همکاری نیروی انتظامی تدابیری اندیشیده شود تا بتوانیم از گشت‌های ویژه بهره‌مند شویم تا مراحل درمان به طور کامل انجام شود.

عطابخش به مرکز جامعه پذیری و توانمندسازی بهبودیافتگان بانوان با ظرفیت ۱۰ نفر اشاره نمود و گفت: این مرکز نیز در اواخر سال ۹۹ راه اندازی شد که برای شش ماه بانوان درگیر اعتیاد پذیرش می‌شوند و آموزش و مددکاری و حرفه آموزی لازم از سوی مرکز صورت می‌گیرد و تا شش ماه بعدی نیز قابل تمدید است.

مدیرکل بهزیستی استان یزد با اشاره به این که اگر نیاز مردم را به صورت قانونی تأمین نکنیم به صورت غیرقانونی تأمین می‌شود؛ خواستار راه اندازی اورژانس اعتیاد در قالب اورژانس اجتماعی ۱۲۳ شد.

او همکاری قوه قضائیه، نیروی انتظامی و بهزیستی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه به ویژه اعتیاد را ضروری خواند و افزود: برای کمک به خانواده‌هایی که تمایل دارند فرد معتاد را به کمپ انتقال دهند حضور یک مددیار زن، یک مددیار مرد، نیروی انتظامی و قوه قضائیه لازم است.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار