به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دکتر سید روح الله حسینی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با حضور در استودیو سلامت و اعلام آخرین آمارهای مربوط به کروناویروس در استان فارس اظهار کرد: در طول بحران بیماری کووید ۱۹، در مجموع بیش از یک میلیون و ۱۴۹ هزار و ۵۳۶ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده است که از این تعداد یک میلیون و ۲۸ هزار و ۵۴۵ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاههای استان تهیه شده که با بررسی نمونههای انجام شده، ۲۹۸ هزار و ۱۸۴ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.
او ادامه داد: همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۱۲۰ هزار و ۹۹۱ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۲۰ هزار و ۶۰۴ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۳۱۸ هزار و ۷۸۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته، ۳۸۹ بیمار جدید مبتلا به کروناویروس در سطح بیمارستانهای استان بستری شدند، ادامه داد: مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستانهای استان بستری شده اند ۲ هزار و ۱۸۷ نفر هستند.
او افزود: از این تعداد، ۲۱۶ بیمار به علت وخامت شرایط جسمی، در بخشهای ICU، مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز همچنین از بهبودی ۲۸۳ هزار و ۲۹۳ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستانها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
این مقام مسئول با اعلام جان باختن ده هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی دیروز تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را ۴ هزار و ۹۷۰ نفر عنوان کرد.
دکتر حسینی بیان کرد: تحلیل آماری متوفیان ناشی از بیماری کووید ۱۹ در طی ده روز گذشته، نشان میدهد ۱۰۰ خانواده در استان فارس در این بازه زمانی داغدار شدند، که ۲۵ نفر از این جان باختگان را افراد زیر شصت سال تشکیل میدهند، همچنین جوانترین و مسنترین آنها به ترتیب ۱۴ ساله و ۹۵ ساله بودند.
او با بیان اینکه روند افزایشی موارد ابتلا و فوت ناشی از کروناویروس، نشان دهنده رعایت نکردن شیوه نامههای بهداشتی و ساده انگاری است، اظهار کرد: همچنین از ۱۰۰ جان باخته ناشی از کروناویروس طی ۱۰ روز گذشته، ۳۸ نفر افراد بالای ۷۰ سال بودند که برای دریافت واکسن اقدام نکردند، که شاید اگر این افراد برای واکسن مراجعه کرده بودند، هم اکنون در جمع خانواده خود حضور داشتند.
او افزود: با توجه به تاثیر واکسیناسیون در کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری، اقدامات مهمی مانند مشارکت همگانی در مبارزه با این ویروس و جدی گرفتن و رعایت شیوه نامههای بهداشتی ضروری است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از شهروندان خواست: افرادی که از طریق پیامک ارسالی نوبت تزریق واکسن آنها فرا رسیده است، بدون هر گونه تردید تزریق واکسیناسیون خود را به تاخیر نیندازند.
انتهای پیام/