به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت: با مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا و ارائه مرجوعه قضایی مبنی بر برداشت از حساب با استفاده از برنامه شاد جعلی، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: بنا به اظهار شاکی پس از قطع ارتباط هنگام استفاده از برنامه شاد با پشتیبانی تماس گرفتم که درخواست پرداخت مبلغ دوهزار تومان بابت فعالسازی شد که با ورود به لینک ارسالی و پرداخت مبلغ مورد نظر کل موجودی حساب به صورت غیر مجاز برداشت شد.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان بیان کرد: با بررسیهای به عمل آمده مشخص شد متهم از طریق طراحی برنامه شاد جعلی اقدام به برداشت غیر مجاز از کاربر کرده که با اقدامات فنی و شگردهای پلیسی دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد.
سرهنگ مرتضوی توصیه کرد: کلاهبرداران سایبری با تبلیغ فروش نرمافزارهای جعلی در شبکههای اجتماعی افراد را ترغیب به دانلود و خرید میکنند و به منظور دانلود نرمافزارهای فوق، مبالغی را مطالبه یا این که آنها را به صفحههای درگاههای بانکی جعلی (فیشینگ) هدایت میکنند که این موضوع موجب کلاهبرداری و برداشتهای غیرمجاز از حساب کاربران میشود.
وی ادامه داد: همچنین سازنده اینگونه نرمافزارها به تمامی اطلاعات هویتی درج شده توسط کاربر دسترسی دارند، بنابراین کاربران فضای مجازی هرگز فریب اینگونه تبلیغات را نخورند و اپلیکیشن مورد نظر را حتماً از منابع مجاز و معتبر دریافت کنند.
انتهای پیام/ص