حسین کاید خورده مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان، گفت:شهروندان به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مشترک و قابل انتقال بین انسان و حیوان در خصوص تهیه ذبح دام باید نکات بهداشتی را رعایت کنند.
او افزود:شهروندان از خرید دام زنده و یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه میشوند، خودداری کنند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید تصریح کرد:ذبح دام را صرفاً در کشتارگاههای تحت نظارت اداره دامپزشکی انجام دهید و به هیچ عنوان دام را در منزل و معابر عمومی ذبح نکنید.
کاید خورده افزود:افرادی که ذبح دام را انجام میدهند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و همچنین خونابهها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.
او بابیان اینکه به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید گفت:گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل٢٤ ساعت در دمای ٤ درجه سانتی گراد دریخچال قرار داده شود و سپس استفاده کنید.
انتهای پیام/ د