رحمانی گفت: بر اساس آخرین پیگیری‌های صورت گرفته اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای طرح آبرسانی از سد کارون ۳ به روستا‌های دهدز تامین شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، تنش‌های آبی خوزستان ناشی از پیش بینی نادرست در خصوص خشکسالی حالا تبدیل به معضلی ملی شده که تمام مسئولان را برای رفع آن به تکاپو انداخته است.

تاکنون در چندین شهر خوزستان اعتراضات نسبت به نبود آب و کم آبی رخ داده که اکثرا در شهر‌های جنوبی بود، اما در این بین بخش دهدز نیز وجود دارد که با بیش از ۱۰۰ روستا دچار تنش‌های آبی و کم آبی است.

پیشتر نیز باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی به تنش‌های آبی در این منطقه پرداخته بود و از احتمال بحرانی شدن بی آبی در این مناطق و سایر نواحی خوزستان اخطار داده بود، هشداری که شاید اگر مسئولان به آن توجه داشتند و زودتر دست به کار می‌شدند، اکنون با چنین مسائلی روبرو نشده بودند.


بیشتر بخوانید


در هر حال حالا خبر خوشی از سوی بخشداری ایذه برای مردم دهدز وجود دارد و آن هم تامین اعتبار طرح آبرسانی از سد کارون ۳ به شهر دهدز و ۴۰ روستای دارای تنش آبی در آن است.

مجید رحمانی بخشدار دهدز در گفتگو با خبرنگار ما در این خصوص گفت: هم اکنون آبرسانی به شهر دهدز و ۴۰ روستا آن از طریق ۳ حلقه چاه و همچنین استقرار تانکر در چند محله شهر انجام می‌شود که به دلیل خشکسالی، دبی آن‌ها ۳۰ لیتر در ثانیه است، حال آنکه در وضعیت ایده آل باید ۶۰ تا ۸۰ لیتر بر ثانیه باشد.

او افزود: در دیگر مناطق بخش دهدز ۶۰ روستا وجود دارند که از چشمه‌های طبیعی تامین آب می‌شدند، اما به دلیل بارش کم باران، آبرسانی به آن مناطق نیز با مشکلاتی مواجه شده است.

رحمانی بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته قرار است کل اعتبار خط انتقال آب دهدز از دریاچه سد کارون ۳ با هزینه ۱۵۰ میلیارد تومانی تامین و خط انتقال آب از روستای رکعت به طول ۱۸ کیلومتر با لوله ۳۵۰ اینچ و احداث ۳ ایستگاه پمپاژ و مخزن آب صورت پذیرد.

بخشدار دهدز اظهار داشت: این طرح هم اکنون روند‌های قانونی خود و مناقصه را طی می‌کند که پس از مشخص شدن پیمانکار پروژه آبرسانی به دهدز کلید می‌خورد و مشکلات آبرسانی همه محلات شهر بعلاوه ۴۰ روستا رفع می‌شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: افتتاح این خط لوله از محل اعتبارات استانی، بنیاد برکت - مجموعه‌ای تحت حمایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) - و اعتبار تنش‌های آبی و ملی تامین می‌شود که شرکت آب و فاضلاب خوزستان خوشبین است که تا پایان سال این پروژه را عملیاتی کند.

مجید رحمانی همچنین در خصوص ۶۰ روستای باقی مانده توضیح داد: پس از بهره برادری از این خط لوله می‌توان بعدا با ساخت خطوط انتقال جدید مشکلات در زمینه تنش‌های آبی را در آن روستاها برطرف کرد.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار