دکتر فریده جعفری مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، گفت: وب سرویسهای سازمانهای بیمه گر پایه برای بهره برداری در اختیار شرکتهای بیمه تکمیلی قرار گرفته و این شرکتها میتوانند از پنلهای مربوطه نسبت به استعلام نسخ الکترونیک اقدام نمایند.
جعفری افزود: در دو سال اخیر با شیوع بیماری واگیردار کرونا نگرانی استفاده از دفترچههای کاغذی بیمه قوت بیشتری گرفت و طرح الکترونیکی نمودن نسخه نویسی با سرعت بیشتری اجرا شد؛ لذا نحوه خدمات رسانی به بیمه شدگان در کلیه مراکز درمانی اعم از طرف قرارداد و غیر طرف قرارداد به دقت برنامه ریزی شد و سامانه تجویز نسخه الکترونیک در اختیار همه ارائه دهندگان خدمات درمانی و بیمههای تکمیلی قرار گرفت تا با حذف دفترچههای کاغذی هیچ گونه اختلالی در روند خدمات رسانی به بیمه شدگان به وجود نیاید.
او افزود: با ایجاد هماهنگی و تعامل منطقی بین سازمانهای بیمه گرپایه و شرکتهای ارائه دهنده بیمه تکمیلی، امکان اتصال این شرکتهای بیمهای به سامانههای نسخه الکترونیک در جهت تحقق کامل نسخه نویسی الکترونیک و احقاق حقوق بیمه شدگان، فراهم شده است.
مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان غربی بیان داشت: بر حسب اعلام بیمه مرکزی، وب سرویسهای سازمانهای بیمه گرپایه برای بهره برداری در اختیار شرکتهای بیمه تکمیلی قرار گرفته و این شرکتها میتوانند از پنلهای مربوطه نسبت به استعلام نسخ الکترونیک اقدام نمایند.
جعفری تاکید کرد: الکترونیکی نمودن فرآیندها موجب تسهیل کارها و افزایش سرعت خدمت رسانی مراکز درمانی به مردم میشود و منفعت همگان را در بردارد. این فرایند در راستای آسایش بیمه شدگان میباشد و هیچ گونه خللی در روند اجرای این کار قابل قبول نیست و مردم برای دریافت هزینههای خود از بیمههای تکمیلی به هیچ مدرک کاغذی نیازی ندارند.
در حال حاضر بیش از ٢ میلیون نفر از جمعیت استان تحت پوشش این اداره کل استان میباشند.
انتهای پیام/گ