به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، سیستان و بلوچستان یکی از ضعیفترین مناطق ایران در زمینه زیرساختی حوزه بهداشت و درمان است، بر اساس آمار خود وزارت بهداشت شاخص دسترسی به تخت بیمارستانی در بلوچستان نزدیک به هفت صدم درصد است که این آمار فاصله زیادی تا نرم کشوری دارد.
با این حال اقداماتی از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اخیراً در حال انجام است تا موجب افزایش تختهای بیمارستانی و بالا رفتن سرانه فضای بهداشتی و درمانی شود.
مثال بارز این موارد نیز پروژه بیمارستان پلان است که بالاخره با گذشت بیش از سه دهه از کلنگزنی اولیه، کار آن امسال آغاز شده است و حتی اعتبار آن تا نصف مقدار مورد نیاز راه اندازی این بیمارستان ۳۲ تختخوابی، تأمین شده است و اخیراً نیز پروژه قابل توجهی در خود بیمارستان امام علی (ع) چابهار افتتاح شده است که در شاخص دسترسی به تخت بیمارستانی نیز مؤثر خواهد افتاد.
به گفته رئیس بیمارستان امام علی (ع)، قسمتی از این بخش تازه افتتاح شده که مرکز غربالگری بیمارستان بوده، به دلیل وجود بیماری کرونا در ایران و شیوع گسترده و شدید آن در بلوچستان، تصمیم بر این گرفته شده است که قسمتی از این بخش غربالگری برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شود تا از این به بعد شاهد معاینه بیماران با علائم کرونایی در بخش مخصوصی از بیمارستان باشیم که حتی در آن از در اصلی بیمارستان برای ورود به حیاط جدا خواهد بود.
بر اساس این گزارش، فرامرز آتشی غنچه در گفتگو با تسنیم با خبر دادن از راه اندازی بخش جدیدی در بیمارستان امام علی (ع) با عنوان غربالگری بیماران سرطانی، اظهار داشت: کلینیک جدید پذیرش بیماران سرپایی کرونا با تجهیزات کامل و ظرفیت پذیرش ۱۵۰ بیمار در روز شروع به کار کرده که این ظرفیت پذیرش به تعداد ۲۲۰ نفر نیز قابل افزایش است.
آتشی غنچه ادامه داد: با هدف افزایش تعامل و استفاده از ظرفیت منطقه آزاد چابهار نشستی با مدیرعامل، معاونان و مدیر غذا و دارو و سلامت این سازمان برگزار شد و از همکاری آنها جهت افزایش ظرفیت پذیرش بیماران کرونایی در کمترین زمان ممکن استفاده شد و تجهیزات سرمایشی و زیرساختهای لازم در ساختمان مرکز غربالگری اکنون کاملاً آماده ارائه خدمات به مردم خوب و خونگرم بلوچستان است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/گ