مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان:

نیمی از شهرک‌ های صنعتی استان اصفهان به ظرفیت نهایی رسید

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: ۵۰ درصد شهرک‌های صنعتی اصفهان به ظرفیت نهایی رسیده است و بطور تقریبی در کمتر از پنج درصد آنها زمین برای واگذاری وجود دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، محمدجواد بگی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان با بیان اینکه امکان واگذاری زمین در ۵۰ درصد شهرک‌های صنعتی استان وجود ندارد گفت: بیش از ۵۰ درصد واگذاری‌ها در شهرک‌های صنعتی استان به بهره برداری رسیده است.

او ادامه داد: زمین در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی برای واگذاری به متقاضیان با احتساب شهرک‌های خصوصی و شهرک‌های جدید حدود ۱۷ هزار هکتار است که زمینه را برای جذب سرمایه گذاری در استان فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان اظهار کرد: این استان در ۲ سال گذشته رتبه اول کشور را در جذب سرمایه گذار در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کسب کرد.

او اضافه کرد: سال گذشته یک هزار و ۲۶۹ قرارداد با مساحتی حدود ۷۶۰ هکتار امضا شد که رکورد کشور در ۳۵ سال گذشته شکسته شد و شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان برای اولین بار از نظر تحصیل منابع و شهرک سازی رتبه اول را کسب کرد و استان تهران را که همواره در سال‌های گذشته رتبه اول را در اختیار داشت با حدود ۳۰۰ میلیارد اختلاف پشت سر گذاشت.

بگی خاطرنشان کرد: استان اصفهان سال گذشته حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال تحصیل منابع داشت و تهران با حدود ۷۰۰ میلیارد ریال تحصیل منابع استان دوم کشور در این زمینه شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان ادامه داد: حدود ۱۱ هزار قرار داد در شهرک‌های صنعتی استان اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۶ هزار و ۵۰۰ قرارداد با اشتغالزایی بیش از ۱۴۰ هزار نفر به بهره برداری رسیده است.

به گفته او، ۷۶ شهرک صنعتی مصوب در این استان وجود دارد که از این تعداد ۷۰ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان اظهار کرد: همچنین ۶ شهرک صنعتی شامل ناحیه صنعتی پادنای سمیرم، ناحیه صنعتی جندق، شهرک صنعتی کاشان سه، ناحیه صنعتی ماهیان زینتی، ناحیه صنعتی گلستان و شهرک صنعتی تبدیلات گازی در حال ساخت در این استان وجود دارد که مصوبات قانونی آن‌ها گرفته شده و عملیات تامین زیرساخت‌های آن‌ها در دست اقدام است.

اواضافه کرد: هشت شهرک صنعتی در استان شامل ناحیه صنعتی زنده رود لنجان، ناحیه صنعتی ابوزید آباد و یزد دل آران و بیدگل، شهرک صنعتی فولاد در لنجان در جوار ذوب آهن، ناحیه صنعتی چرمهین در شهرستان لنجان، ناحیه صنعتی خلج در شهرستان فریدن با گرایش غذایی و ناحیه تخصصی رمز ارز در حال پیگیری است که کار‌های قانونی آن‌ها در حال انجام است و عملیات اجرایی آن‌ها در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

بگی خاطرنشان کرد: اکنون هشت شهرک و ناحیه صنعتی خصوصی فعال شامل شهرک صنعتی خصوصی محمود آباد، شهرک صنعتی خصوصی کرون در تیران و کرون، ناحیه صنعتی رحمت آباد خوانسار، شهرک صنعتی خصوصی فولاد در لنجان، شهرک صنعتی خصوصی نقش جهان در لنجان، شهرک صنعتی خصوصی نیوان ابتکار سایپا و شهرک صنعتی خصوصی فتح المبین کاشان (پارس زاگرس) در اصفهان وجود دارد و این استان دارای بیشترین شهرک خصوصی در کشور است.

او بیان کرد: هشت شهرک خصوصی نیز شامل شهرک تخصصی فلزات گران‌بها و سنگ‌های قیمتی، شهرک صنعتی خصوصی پیشرو دیزل، شهرک صنعتی خصوصی فجر تیران، ناحیه تخصصی نساجی تک نصرآباد اصفهان، شهرک خصوصی مهرتاک، شهرک خصوصی کاویان دهاقان، شهرک خصوصی طالخونچه مبارکه و ناحیه صنعتی خم پیچ خوانسار در این استان در دست اجراست.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: در مجموع حدود یکصد ناحیه و شهرک صنعتی دولتی و خصوصی در استان وجود دارد که در حال حاضر از این تعداد ۹۰ شهرک و ناحیه صنعتی ایجاد شده و یا در حال ایجاد است که مطالعات فنی، اقتصادی و زیست محیطی آن‌ها به اتمام رسیده و منتظر دریافت مصوبات کمیسیون زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان است.

او تصریح کرد: این استان از نظر تعداد شهرک‌ها ونواحی صنعتی رتبه اول کشور را دارد و استان دوم حدود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی کمتر از استان اصفهان دارد.

بیش از ۱۴۰ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مُصوب و فعال این استان مشغول کار هستند.

در حال حاضر ۷۶ شهرک صنعتی مُصوب در استان اصفهان وجود دارد که از این تعداد۷۰ شهرک صنعتی عملیاتی و در حال واگذاری است، همچنین ۵۰ درصد از شهرک‌های استان به ظرفیت نهایی خود رسیده‌اند.


منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.