به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، کاووس همتی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از آغاز برداشت خیار سبز بوتهای در ۱۵ هکتار از زمینهای زراعی این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: خیار در اوایل اردیبهشت ماه در این شهرستان کشت میشود و برداشت نیز از تیرماه آغاز و تا شهریور ماه ادامه دارد.
او با بیان اینکه متوسط عملکرد برداشت خیار ۴۰-۳۵ تن در هکتاراست، افزود: پیش بینی میشود، حدود ۶۰۰ تن خیار از ۲۰ مرحله برداشت تولید و روانه بازار شود.
همتی بیان کرد: محصول تولیدی علاوه بر مصرف تازه خوری به منظور تهیه محصولات صنایع تبدیلی شوریجات و ترشیجات به ۲۷ واحد صنایع تبدیلی در شهرستان ارسال میشود.
این مقام مسئول، اجرای آبیاری تحت فشار، رعایت اصول صحیح کاشت و تغذیه به موقع و مناسب، مبارزه با آفات و بیماریها و علفهای هرز و نظارت مستمر کارشناسان از مزارع را از عمده فعالیتهایی دانست که در راستای تولید این محصول در مزارع این شهرستان نقش مهمی ایفا کرده است.
او یادآور شد: برداشت خیار علاوه بر کسب درآمد مناسب، زمینه اشتغال کارگران فصلی را نیز فراهم کرده است.
انتهای پیام/