معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: افتتاح مرکز واکسیناسیون کرونا در دانشگاه خوراسگان منجر به کاهش تردد و تسریع در روند تزریق واکسن می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، کمال حیدری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در آیین افتتاح مرکز واکسیناسیون کرونا شرق اصفهان در دانشگاه خوراسگان، گفت: متاسفانه با کاهش حساسیت جامعه نسبت به رعایت ‌شیوه نامه های بهداشتی شاهد افزایش موارد ابتلا و بستری‌های کرونا هستیم به طوری که تمام تخت‌های بیمارستان‌ها به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته است.

او با اشاره به موج بی سابقه پنجم کرونا در اصفهان افزود: ۳۵ روز می‌شود که در پیک پنجم هستیم و شیب ابتلا کماکان روند صعودی دارد، تمام سعی ما بر این است که از ظرفیت نمازخانه‌ها و راهرو‌های بیمارستان‌ها استفاده کنیم تا رسیدگی به بیماران با اختلال مواجه نشود.  

۵۰۰ هزار نفر در اصفهان واکسن کرونا دریافت کردند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: اطلاعات تمام افرادی که در برابر کرونا واکسینه می‌شوند در سامانه علوم پزشکی اصفهان ثبت می‌شود و تاکنون ۵۰۰ هزار نفر در اصفهان برای دریافت واکسن کرونا مراجعه کردند.

حیدری اضافه کرد: انتظار می‌رود، دو هفته پس از دریافت واکسن کرونا در فرد ایمنی حاصل شود که تاکنون در استان اصفهان ۱.۲ درصد افراد هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

او با ارائه اطلاعات آماری به اهمیت واکسیناسیون پرداخت و گفت: ۹۹ درصد افرادی که نسبت به کرونا واکسینه شدند به این بیماری مبتلا نشده اند که نشان از اهمیت واکسیناسیون است.

حیدری با اشاره به اینکه ۳۳دهم درصد از افرادی که نسبت به کرونا واکسینه شدند، در بیمارستان بستری شدند، تصریح کرد: یک دهم درصد از افرادی که واکسن کرونا دریافت کردند فوت شدند این درحالی است که پیشتر ۲۰ درصد از مبتلایان فوت می‌شدند.

۳۰ درصد از جامعه هدف برای واکسیناسیون کرونا مراجعه نکردند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه ۳۰ درصد از جامعه هدف برای واکسیناسیون کرونا اقدام نکرده اند، اظهار کرد: این جای تامل دارد که ۳۰ درصد از جمعیت ۷۰ سال به بالا و ۳۳ درصد از جمعیت ۶۰ سال به بالا برای واکسیناسیون کرونا مراجعه نکردند.

او با ابراز امیدواری از آغاز فراخوانی گروه ۵۰ سال به بالا برای واکسیناسیون کرونا از هفته آینده، ابراز کرد: از آنجا که به سال تحصیلی نزدیک می‌شویم و آموزش به تنهایی کافی نیست و دانش آموزان نیازمند پرورش هم هستند گروه معلمان، طلاب و دانشجویان در اولویت واکسیناسیون کرونا تعریف شده اند.

او با اشاره به واکسیناسیون بیماران مبتلا به دیابت هم گفت: رانندگان تاکسی و اتوبوس هم در اولویت دریافت واکسن کرونا هستند.

حیدری افزود: روزانه بالغ بر ۶ هزار دوز واکسن در مرکز واکسیناسیون کرونا پل شهرستان تزریق می‌شود و حداکثر معطلی افراد برای تزریق واکسن یک ساعت است. افتتاح مرکز واکسیناسیون کرونا در دانشگاه خوراسگان منجر به کاهش تردد و تسریع روند تزریق واکسن می‌شود.

انتهای پیام/ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.