به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، منصور رضوانی جلال، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: متوسط برداشت سیبزمینی از مزارع استان همدان ۳۴ تا ۴۰ تن در هر هکتار است و یک پنجم سیب زمینی کشور در همدان تولید میشود.
او تصریح کرد: با توجه به حجم بالای تولید سیب زمینی در استان و نیاز به استفاده بهینه از این محصول راهبردی، در کنار بحث تولید، تقویت و گسترش سه بخش دیگر شامل سردخانه ها، صنایع تبدیلی و صادرات نیز مورد توجه سازمان جهاد کشاورزی همدان قرار دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، پیک برداشت سیبزمینی تابستانه را مردادماه عنوان کرد و افزود: بیشترین میزان برداشت سیبزمینی پاییزه نیز در مهرماه انجام می شود.
منصور رضوانی جلال با بیان اینکه پارسال ۲۸ هزار و ۸۰ هکتار سیبزمینی در مزارع استان همدان کشت و ۹۱۳ هزار تن سیب زمینی برداشت شد، افزود: ۱۰۰ درصد مزارع سیب زمینی استان همدان مکانیزه و ۹۵ درصد سطح این مزارع مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار است.
انتهای پیام/ا