سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با فرا رسیدن فصل تابستان و اوقات فراغت دانش آموزان، خانوادهها برای پر کردن اوقات فراغت فرزندان خود در اینترنت به جستجو یافتن مواردی که اوقات آن ها را برنامه ریزی کنند، میپردازند.
وی افزود: مجرمان سایبری از این فرصت سوءاستفاده کرده و با طراحی آگهیهای اغوا کننده و ساختن صفحات جعلی در شبکههای اجتماعی با موضوع ارائه خدمات مرتبط با اوقات فراغت نوجوانان اقدام به کلاهبرداری اینترنتی میکنند.
سرهنگ رجبی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از شهروندان از طریق سایتهای آگهی یا شبکههای اجتماعی مبالغی بابت ثبت نام کلاس تابستانی یا دورههای آموزشی برای این کلاهبرداران پرداخت کرده، اما بعد از واریز وجه خبری از ارائه خدمات یا شخص آگهی دهنده پیدا نکردند.
وی افزود: بسیاری از صفحات و تبلیغاتی که بدون مجوز فعالیت در سایتهای واسطهگر یا شبکههای اجتماعی با عناوین مختلف اقدام به دریافت وجه از شهروندان میکنند،کلاهبرداری بوده و شهروندان باید صرفا از طریق موسسات دارای مجوز درخواست خدمات کنند.
به گفته رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، هموطنان در صورت مشاهده هر گونه جرایم سایبری، موارد را به سایت پلیس فتا ناجا اعلام کنند تا توسط کارشناسان پلیس فتا به دغدغه های مردمی رسیدگی شود.
بیشتر بخوانید
حملات بی رحمانه به کودکان از طریق امواج/ بیماری های غیر قابل درمان در کمین اطفال
انتهای پیام/