مدیرعامل بنیاد برکت گفت:۱۵۵ هزار خانه روستایی در استان خوزستان زیر چتر حمایتی بیمه برکت ستاد اجرای فرمان امام قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر حسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت گفت: ۱۵۵ هزار باب منزل مسکونی در روستا‌های استان خوزستان تحت پوشش بیمه حوادث برکت شامل آتش‌سوزی، صاعقه، انفجار، سیل، زلزله، آتشفشان، طغیان آب رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی قرار گرفته‌اند.

مدنی خاطرنشان کرد: در صورت وقوع هر یک از این حوادث، به هر بیمه شده ۲۰۰ میلیون ریال خسارت پرداخت خواهد شد.

وی مدت این بیمه‌نامه را یکسال اعلام کرد و افزود: شرکت بیمه برکت وابسته به بنیاد برکت با هدف توسعه فرهنگ بیمه‌ای در مناطق روستایی و محروم و ایجاد چتر حمایتی برای ساکنان آسیب‌پذیر این مناطق ضمن هماهنگی‌های لازم با استانداری خوزستان و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری، نسبت به بیمه آتش‌سوزی و حوادث طبیعی منازل مسکونی روستایی این استان اقدام کرده است.

مدنی یادآور شد: بیمه برکت پیش از این نیز تجربیات موفقی در پوشش بیمه‌ای منازل مسکونی استان‌های مختلف کشور داشته است.

به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، این بنیاد نیز با توجه به رسالت و ماموریت‌های خود و جهت تسهیل در اجرایی شدن این موضوع مهم در پرداخت حق بیمه بیمه‌نامه‌های صادره با استانداری خوزستان مشارکت کرده است.

وی تصریح کرد: تا به امروز منازل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار خانه روستایی تحت پوشش بیمه حوادث طبیعی شامل سیل، زلزله، آتش‌سوزی و دیگر حوادث قرار گرفته است.

مدنی درباره فعالیت‌های بنیاد برکت در بیمه خانه‌های روستایی در سال‌های گذشته گفت: برای نمونه، سال گذشته منازل همه ۷۲۱ روستای استان خراسان شمالی مشتمل بر ۸۰ هزار خانه با مشارکت استانداری بیمه حوادث شد و بر این اساس، تمام خانوار‌های آسیب‌دیده تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال جهت جبران خسارت و بازسازی منازل به شکل بلاعوض دریافت خواهند کرد.

مدیرعامل بنیاد برکت ادامه داد: همچنین پس از وقوع زلزله سال گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد، به پنج هزار و ۹۷۱ خانوار در ۵۲ روستای منطقه دنا و شهرستان سی‌سخت که دچار آسیب زلزله شده بودند تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال خسارت پرداخت شد. در جریان سیل در استان‌های لرستان، خوزستان، گلستان و زلزله سی‌سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز به هر خانوار آسیب‌دیده تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال خسارت پرداخت شده است.

مدنی در پایان خاطرنشان کرد: ۱۱ هزار و ۵۰۰ روستا و ۲ میلیون و ۲۵ هزار خانوار تحت پوشش فعالیت‌ها و خدمات بیمه برکت در سراسر کشور قرار دارند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار