به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،شهناز رفعت پور مدیر جهاد کشاورزی دلگان گفت: سرمایهگذاری این طرحها بیشاز ۵۰ میلیارد ریال بوده که از محل اعتبارات دولتی و خودیاری کشاورزان تامین و پرداخت شده است.
وی ادامه داد: شهرستان دلگان در اجرای سامانههای نوین آبیاری در سطح سیستان و بلوچستان پیشتاز بوده بطوری که تاکنون ۱۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مجهز به این سامانهها شدهاند.
مدیر جهاد کشاورزی دلگان تصریح کرد: به منظور توسعه سامانههای آبیاری نوین ۸۵ درصد هزینه راهاندازی آن را دولت و تنها ۱۵ درصد توسط کشاورزان پرداخت میشود.
وی بیان کرد: سیستان وبلوچستان جزو استانهای کم بارش و از نظر منابع آبی در محدویت قرار داردکه بکارگیری سامانههای نوین آبیاری ضرورت بخش کشاورزی این استان است.
رفعت پور اظهارداشت: متقاضیان با داشتن مجوز برداشت آب و مدارک کامل زمین میتوانند از طریق سامانه طرح توسعه ساماندهی نوین آبیاری نام نویسیتا نسبت به اجرای سامانه نوین آبیاری برای اراضی زراعی و باغات آنان از سوی سازمان جهاد کشاورزی اقدام شود.
وی گفت:صرفه جویی در مصرف آب، سرعت بالای رویش گیاه، به کارگیری کود همزمان با آبیاری، جلوگیری از رشد بی رویه علفهای هرز، صرفه جویی در مصرف انرژی، برداشت راحتتر محصولات و افزایش کمی و کیفی محصولات از مزایای به کارگیری روشهای آبیاری نوین به شمار میرود.
انتهای پیام/گ