به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از تک اکسپلوریست؛ دانشمندان آژانس هوافضای ژاپن مطالعهای را به سرپرستی سونائو هاسگاوا انجام داد که نتیجه این مطالعه نشان دهنده وجود دو جرم قرمز در کمربند اصلی بین مریخ و مشتری است. کمربند اصلی سیارکها، قرص پیرا-ستارهای و منطقهای در منظومه خورشیدی است و حدودا بین مدار دو سیاره مریخ و مشتری قرار دارد.
بیشتر بخوانید
فرض بر این است که این اجرام متقاطع فراتر از نپتون شکل گرفته و به نوعی به مدارهای فعلی خود وارد شده اند. این اجرام سیارکهایی هستند که 203 Pompeja و 269 Justitia نامیده میشوند و مملو از مواد آلی هستند و احتمالاً شامل اجزای سازنده حیات بر روی زمین نیز هستند. این اجرام در فاصله ۲.۷ و ۲.۶ برابر فاصله زمین تا خورشید و در کمربند سیارکها میچرخند. به نظر میآید جرم 203 Pompeja در حدود ۷۰ مایل عرض از نظر ساختاری سالم است، در حالی که جرم 269 Justitia با عرض حدود ۳۵ مایل یا بیشتر، احتمالاً قطعهای حاصل از برخورد قبلی است. به دلیل مدار دایرهای پایدار آنها، دانشمندان تصور میکنند که این اجرام مدتها پیش در این مکان حضور داشتند.
اجرام منظومه شمسی که غنی شده با مواد آلی هستند، نور آبی از خودشان منعکس میکنند و این در حالی است که اجرام دارای مواد آلی خارج از منظومه شمسی درخششان به رنگ قرمزاست. علت رنگ قرمز این اجرام نیز این است که سطح بسیاری از آنها از ممواد آلی تشکیل شده است. اجرامی با چنین مواد آلی دارای یخ زیادی در سطح هستند و به همین علت نیز دانشمندان بر این باورند که این اجرام باید در محیطی بسیار سرد تشکیل شده باشند و تابش خورشید روی یخها موجب بوجود آمدن مواد آلی پیچیده شده است.
دو جرم 203 Pompeja و 269 Justitia اجرام خاص هستند، زیرا قرمزتر از هر جرم دیگری که در کمربند سیارکها دیده میشود، ظاهر میشوند. در صورت صحت این یافته، شواهدی از مهاجرت سیارهای در منظومه شمسی اولیه ارائه میشود. بیشتر این اجرام باقیمانده در عصر حاضر به عنوان اجرام فرا نپتون شناخته میشوند و در کمربند کویپر فراتر از نپتون قرار دارند و بسیاری از آنها دارای رنگ قرمز هستند که به نظر میرسد 203 Pompeja و 269 Justitia هم با آنها مطابقت دارند.
انتهای پیام/