به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،شیرزاد احمدی، مدیر عامل شرکت چاشنی زرین البرز گفت: شرکت چاشنی زرین البرز در سال ۹۵ و با ثبت برند ZER با هدف تولید و بسته بندی انواع عصاره ها، چاشنیهای غذایی، سوپهای نیمه آماده و روغن زیتون در منطقه ویژه اقتصادی پیام فعالیت خود را آغاز کرد.
مدیر عامل شرکت چاشنی زرین البرز گفت: با مجموع اقدامات صورت گرفته شرکت توانایی صادرات سالانه یک هزار تن انواع عصاره به ارزش بیش از ۲ میلیون دلار و ۴۰۰ تن انواع سوپ نیمه آماده به ارزش بیش از یک میلیون دلار را دارد.
احمدی گفت: با بهبود و بررسی مستمر زیر ساختهای فناوری و رعایت اصول رضایت مشتری، تولید با اولویت و هدف غذای سالم در این هولدینگ و شرکتهای مجموعه آن نهادینه شده است.
انتهای پیام/ ر.ن