مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: وزارت نیرو بایستی برای احداث نیروگاه‌هایی که متناسب با شرایط زیست محیطی است اقدام کند، تا در سال‌های آینده کمبود برق اصفهان تامین شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ستادی به نام ستاد مدیریت بار منطقه‌ای به منظور بررسی و پایش شرایط وضعیت برق و تأمین برق به صورت مستمر تشکیل شده است.

او ادامه داد: ما هرروز مسائل را با همکاری شرکت‌های برق طبق محور‌های مشخصی که برنامه ریزی شده است شامل مدیریت مصرف برق، مراحل انجام کاهش بار، طرح‌ها و مشوق‌ها را در سطح استان پیگیری می‌کنیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان کرد: ادارات برق موظف شدند با هماهنگی بین بخش‌هایی مانند بخش صنعت و کشاورزی مشوق‌ها را مشخص کنند و اعلام کنند در زمان پیک بار هرکدام از این مشترکین صنعتی و کشاورزی با شرکت برق در خاموش کردن سیستم‌ها و رعایت استاندارد‌ها چه میزان همکاری داشته اند تا در صورت همکاری از طرح‌های تشویقی که اعلام شده بهره‌مند شوند.

وی افزود: طبق دستورالعملی که به ادارات مختلف ابلاغ کردیم تمام ادارت مؤظف شدند نسبت به سال‌های قبل و دوره مشابه، مصرف برق شان را ۵۰ درصد کاهش دهند و در زمان پایان کار و تعطیلی باید ٩٠ درصد صرفه جویی در مصارف برق را نسبت به سال‌های گذشته داشته باشند.

منصور شیشه فروش توضیح داد: به تمام ادارات ابلاغ شد سیستم‌های سرمایشی در زمان اتمام کار خاموش شود به منظور صرفه جویی در مصرف برق پنج شنبه‌ها نیز تعطیل شد همچنین ادارات صبح‌ها نیم ساعت زودتر شروع به کار کردند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان تصریح کرد: به تمام صنوف ابلاغ شد در صرفه جویی مصرف برق همکاری داشته باشند و تفاهم نامه‌ای با ادارات برق به منظور مصرف بهینه ببندند و صنوفی که مصرف برق بیشتری دارند مانند لوستر فروشی‌ها طبق رعایت صرفه جویی ها، اقدام کنند.

شیشه فروش گفت: طبق مصوبات وزیران، صنایع به خصوص صنایع فولاد و سیمان تحت تاثیر قرار گرفتند و با هماهنگی بعمل آمده با شرکت‌های برق و برنامه ریزی توانستند مصرف برقشان را به ١٠ درصد رساندند.

وی با بیان اینکه در اداره برق با شهرک‌های صنعتی هماهنگ کرده است که یک روز در هفته مصارف انجام نشود، ادامه داد: در تمام ادارات، نهاد‌ها و بانک‌ها مدیر انرژی مشخص و قرار شد شرکت آب، برق و گاز همزمان بازدید‌های فنی از مصارف مختلف در بخش‌های صنعتی مانند صنوف، فرهنگی، مذهبی، اداری، تجاری و کشاورزی بازدید داشته باشند و اقدامات صرفه جویی در مصارف مختلف و ایمنی برق را کنترل کنند.

منصور شیشه فروش اذعان کرد: از دیگر اقدامات کاهش بار این بود که باید دستگاه‌های رمزارز‌ها شناسایی می‌شدند از اول سال تا کنون تیم‌هایی فعال شده و توانسته اند ۶ هزار و ۵٢٠ دستگاه ماینر را در ۵٢۴ مرکز کشف کنند که این تعداد توان تولید ١۵ و نیم مگاوات برق را داشتند و این اقدامات همچنان ادامه دارد.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: استفاده از دیزل‌های ژنراتور که در دستگاه‌های اجرایی و صنایع بود در دستور کار ادارات قرار گرفت تا در ساعاتی که اداره برق اعلام محدودیت می‌کند این دستگاه‌ها وارد مدار شوند.

وی ادامه داد: علت این محدودیت‌ها گرم شدن هوا و بعد از آن، خالی شدن ذخایر مخازن آبی و خشکسالی در کشور است به واسطه خشک شدن زاینده رود، تولید برق نیروگاه برق اصفهان نیز کاهش یافته و در نهایت افزایش دما، کاهش بارش‌ها و تولید نشدن برق از نیروگاه‌های برق آبی از مواردی بود که باعث محدودیت‌ها شد.

منصور شیشه فروش تایید کرد: ستاد مدیریت بار به صورت ویژه در تمام بخش‌ها فعالیت می‌کند همچنین جلساتی با شهرداری داشتیم که برای برق دار کردن چهارراه‌ها از سیستم‌های خاص که برق اضطراری دارد استفاده کنند.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: بیمارستان‌ها و دیگر مراکز درمانی را باید مجهز به دو فیلر کنند که از دو فیلر برق بگیرند تا مشکلی از لحاظ برق برایشان ایجاد نشود همچنین مراکز حساس دیگر نیز مشخص شدند تا برقشان تامین شود.

شیشه فروش بیان کرد: این راهکار‌ها کوتاه مدت است و راهکار بلند مدت این است که وزارت نیروگاه، با تامین نیروگاه‌های مختلف برنامه بلند مدت برای اصفهان داشته باشد چرا که ما تقریبا دو هزار مگاوات برق کم داریم و متناسب با نیاز باید نیروگاه برق در استان ساخته شود.

وی عنوان کرد: انتظار است وزارت نیرو به صورت ویژه برای احداث نیروگاه‌هایی که متناسب با شرایط زیست محیطی است در سال‌های آتی بتواند به ما کمک کند تا دوهزار مگاوات کمبود برق تامین شود.

منصور شیشه فروش توضیح داد: به این دلیل که اصفهان در وضعیت خشک و نیمه خشک است ما شرایط استفاده از نور خورشید و وزش باد را برای نیروگاه‌های تجدیدپذیر و انرژی تجدید پذیر داریم و می‌توانیم از نیروی خورشید استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه تاکنون ۵٠ مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی و تجدید پذیر در سطح استان بوده و برنامه ریزی شده است، برای ٣٠ مگاوات دیگر نیز مجوز گرفته اند که اقدام کنند، تصریح کرد: این نیروگاه‌ها کافی نیست و وزارت نیرو باید تسهیلات و مشوق‌های لازم را برای سرمایه گذاری در زمینه تولید برق از انرژی خورشید به صورت ویژه در استان اصفهان برنامه ریزی و اقدام کند تا مشکل پیش نیاید.

انتهای پیام/ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.