بازیگر سینما و تلویزیون گفت: قصه سریال دردسر‌های عظیم خیلی مردمی بود و مشکلاتی را مطرح می‌کرد که مردم با آن مواجه هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در سریال «دردسر‌های عظیم ۱ و ۲» که پخش آن به‌تازگی از شبکه آی فیلم پایان پذیرفت، امیر غفارمنش ایفاگر نقش ارسلان است؛ جوان بیکار، اما بلندپروازی که دوست دارد یک شبه پولدار شود و ره صد ساله را برود.

غفارمنش می‌گوید ارسلان شبیه بسیاری از جوان‌های امروزی است که می‌خواهند در زندگی میانبر بزنند. او اظهار علاقه ارسلان به آرزو را هم در راستای همین بلندپروازی و یک‌شبه‌پولدارشدن ارزیابی می‌کند. این بازیگر ضمن اشاره به استقبال خیلی خوب مخاطبان از دردسر‌های عظیم، علت این علاقه را قصه مردمی و شخصیت‌های واقعی و ملموس سریال ذکر می‌کند.

به باور غفارمنش تمام مناسبات سریال دردسر‌های عظیم از قصه هایش گرفته تا کاراکترهایش همگی واقعی هستند و به همین دلیل، در ارتباط گیری با مخاطبان موفق بوده است. او همچنین از برزو نیک نژاد به عنوان کارگردانی کاربلد و مجرب یاد و تاکید می‌کند که او قادر است بازیگر را در شرایطی قرار دهد که بهترین نقش آفرینی اش را در جلوی دوربین داشته باشد. ساعت خوش، سیب خنده، دنیای شیرین، آژانس دوستی، رستوران خانوادگی، ارمغان تاریکی، خوش نشین ها، بیمار استاندارد و مرز خوشبختی از دیگر سریال‌هایی است که غفارمنش در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته.

آقای غفارمنش این روز‌ها چه می‌کنید و مشغول چه کاری هستید؟

-در حال بازی در سریال «کلبه عمو پورنگ» به کارگردانی احمدرضا درویش‌علی‌پور هستم.

این روز‌ها پخش سریال دردسر‌های عظیم از آی فیلم به پایان رسید. تکرار این سریال پرمخاطب را دیدید؟

-بله، دوستان اطلاع دادند، اما خودم فرصت نکردم سریال را تماشا کنم. دیدن دوباره دردسر‌های عظیم برایم نوستالژی دارد و خیلی دلنشین است. معمولا مورد محبت و الطاف مردم هم قرار می‌گیرم. شبکه آی فیلم قبلاً هم این سریال را بازپخش کرده و بازخورد‌های خیلی خوبی گرفته ام. همین موضوع نشان می‌دهد که هم مردم سریال دردسر‌های عظیم را همچنان دوست دارند و به تماشایش می‌نشینند و هم شبکه آی فیلم خیلی پربیننده است.

نقش ارسلان که در سریال دردسر‌های عظیم ایفاگر هستید، چقدر برای خودتان جذابیت داشت؟ ارسلان شبیه بسیاری از جوان‌های امروزی است.

-ارسلان نمونه جوان‌هایی است که می‌خواهند در زندگی میانبر بزنند و یک شبه به موفقیت برسند. کاراکتر ارسلان را خیلی دوست داشتم، چرا که شیرینی خاصی در کار‌ها و رفتارهایش مشاهده می‌شد. اتفاقا من خیلی دیر به پروژه دردسر‌های عظیم اضافه شدم و حتی فرصت خواندن فیلمنامه را پیدا نکردم. منتها از آنجا که به آقایان مهام و نیک نژاد اعتماد داشتم و کار‌های قبلی شان را دیده بودم می‌دانستم که نتیجه این همکاری با آن‌ها خوب خواهد شد و سریال هایشان پرمخاطب می‌شود. از سوی دیگر، با جواد عزتی خیلی هماهنگ بودیم و توانستیم زوج خوبی را در کنار هم تشکیل بدهیم.

خودتان سری اول سریال دردسر‌های عظیم را بیشتر دوست دارید یا سری دوم را؟

-هر دو سری خوب بودند، اما به شخصه فصل دوم سریال را بیشتر می‌پسندم، چرا که نقش خودم در این سری بلندتر و پررنگ‌تر بود.

به نظر خودتان علاقه ارسلان به آرزو واقعی بود و برای مخاطب باورپذیر به نظر می‌رسید؟

-در واقع، ارسلان علاقه‌ای به آرزو نداشت و فقط می‌خواست از طریق او میانبر بزند و خودش را بالا بکشد. ارسلان و آرزو شباهت و نقطه اشتراکی با هم نداشتند و ارسلان می‌خواست به وسیله ازدواج با او یک شبه پولدار شود. علاقه ارسلان به آرزو بیشتر به خاطر ثروت و موقعیت پدرش بود و دلش می‌خواست یک شبه ره صد ساله را برود.

** اگر خودتان در موقعیت ارسلان بودید چه می‌کردید؟

-روحیات و اعتقادات من با ارسلان خیلی تفاوت دارد. اصولاً آدم مغروری هستم و همیشه دوست دارم انتخاب شوم و اگر هم قرار است خودم انتخاب کنم معیار‌های اصولی و درستی برای آن داشته باشم.

**استقبال مردم از سریال دردسر‌های عظیم چگونه بود؟ خودتان با چه واکنش‌ها و بازخورد‌هایی مواجه بودید؟

-دردسر‌های عظیم از آن دسته سریال‌هایی بود که مورد توجه مردم واقع شده بود. به خصوص در زمان پخش اولیه سریال با بازخورد‌های خیلی خوبی مواجه بودم. حتی مردم تا مدتی در کوچه و خیابان ارسلان صدایم می‌زدند.

**همکاری با برزو نیک نژاد به عنوان کارگردان سریال دردسر‌های عظیم چگونه تجربه‌ای بود؟

-نیک نژاد کارگردانی کاربلد، باتجربه و پردازنده خوبی است. او بازیگردانی را هم خوب می‌داند و بازیگر را در موقعیتی قرار می‌دهد که بهترین نقش آفرینی خودش را ارائه دهد. قبل از دردسر‌های عظیم، در یکی دو سریال دیگر مثل دودکش هم قرار بود با هم همکاری داشته باشیم که قسمت نشد و فرصتش فراهم نیامد.

**چه دلایلی برای را برای استقبال مخاطبان از سریال دردسر‌های عظیم متصور هستید؟

-قصه سریال خیلی مردمی بود و مشکلاتی را مطرح می‌کرد که مردم با آن مواجه هستند. مثلاً مشکل بیکاری جوانان برای بیشتر مردم ملموس است و با آن مواجه اند. یا مثلاً عشق لطیف و بهار کاملا واقعی به نظر می‌رسید و شاید بسیاری از جوانان همین مشکلات را در سر راه خود برای ازدواج داشته باشند. همچنین خانواده‌هایی که در سریال می‌بینیم واقعی هستند و در یک فضای دوستانه و صمیمی با هم زندگی می‌کنند.

مخاطب شبکه آی فیلم هستید؟

-واقعیتش این است که خیلی فرصت تماشای تلویزیون را ندارم؛ اما هرگاه فرصت دست بدهد آی فیلم یکی از شبکه‌هایی است که حتما می‌بینم.

منبع: فارس

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.