به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه خورش نعنا، جعفری و گوجهفرنگی را به شما آموزش دهیم.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
روغن مخصوص سرخ کردن...... ۴ قاشق سوپخوری
نعنای خرد کرده...... ۲۰۰ گرم
جعفری خرد کرده..... ۴۰۰ گرم
پیاز سرخکرده...... ۳ قاشق سوپخوری
زردچوبه...... ۱ قاشق چایخوری
مغز ران یا سردست گوساله خرد کرده....۵۰۰ گرم
نمک و فلفل...... به میزان لازم
آب..... ۵۰۰ میلیلیتر (۲ پیمانه)
گوجهفرنگی.... ۵۰۰ گرم ریز
غوره در صورت دلخواه...... ۲-۳ قاشق سوپخوری
آبغوره...... ۶۰ میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
روشتهیه
روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. سبزی را بیفزائید و اندکی سرخ کنید و کنار بگذارید. آنگاه پیاز سرخکرده، زردچوبه و گوشت را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. حالا سبزی سرخکرده، فلفل و آب را درون قابلمه بریزید و بگذارید خورش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت، گوجهفرنگیها، غوره، آبغوره و نمک را به خورش بیفزائید و آن را برای پذیرائی، در خورشخوری بریزید و با چلو میل کنید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/