به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،حجتالاسلام حمیدی در جلسه شورای اجرایی شهر دوستدار کودک، اظهار کرد: در سال ۹۴ ما در تمام فرهنگسراهای شهر تبریز، بازی «قوناق باجی» را اجرا کردیم که علی رغم استقبال خوب، با هجمههایی مواجه شدیم.
او افزود: این بازی بومی مفاهیم بسیاری دارد که میتوانیم با حداقل هزینه سبک زندگی ایرانی ، اسلامی و بومی را از آن طریق آموزش دهیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تبریز تصریح کرد: میتوانیم فضایی برای ایجاد ایستگاههای قصهگویی نیز ایجاد کنیم که در گذشته نیز تجربه موفقی در این زمینه داشتیم.
او اضافه کرد: برخی از مربیان ما که سواد و ذوق و علاقمندی خاصی به حوزه قصهگویی دارند، میتوانند در پارکهای کودک در این حوزه فعال باشند.
حمیدی خاطرنشان کرد: در کتب آموزش شهروندی نیز میتوانیم فضایی برای آموزش و حفظ مجموعه اشعار ترکی (حیدربابایه سلام) استاد شهریار ایجاد کنیم و حتی این موضوع را میتوان طی مسابقهای بین کودکان شهر برگزار کرد.
او اضافه کرد: مهمانان ما در آستانه سالروز درگذشت استاد شهریار و برگزاری دوره آموزشی شهر دوستدار کودک، باید شاهد اهمیت موضوع ادبیات بومی و آموزش آن به کودکان باشند و در کنار آن مهماننوازی تبریزیها را نیز مشاهده کنند.
انتهای پیام/ک