به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه املت ژامبون و پنیرچدار را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشد.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
تخم مرغ..... ۴ عدد
نمک..... یک هشتم قاشق چایخوری
فلفل سیاه ...... یک هشتم قاشق چایخوری
کره........ ۲ قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای سبز (خرد کرده) ..... دوسوم پیمانه
فلفل دلمهای قرمز (خرد کرده) ...... دوسوم پیمانه
پیاز خرد کرده ...... یک چهارم پیمانه
ژامبون..... ۴ ورق نازک
آووکادوی ورقهای خرد کرده .... یک نصفه
پنیر چدار...... ۲ ورق
روشتهیه
تخم مرغها، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه ۱ قاشق سوپخوری از کره را در تابهای به قطر ۲۵ سانتیمتر، بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس فلفلهای دلمهای و پیاز را به کره بیفزائید و ۳ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. حالا سبزیجات را از تابه درآورید و گرم نگه دارید. اکنون باقیماندة کره را در همان تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. آنگاه در حدود یک دوم پیمانه از مایة تخم مرغ را درون تابه بریزید و یک چهارم از مخلوط سبزیجات پخته را رویش بگذارید و صبر کنید املت بپزد. سپس نیمی ازورقههای ژامبون، نیمی از آووکادو و نیمی از پنیر را روی املت بچینید و به کمک کفگیر، نیمة دیگر املت را روی این مواد برگردانید. به همین ترتیب املت بعدی را نیز آماده کنید و برای پذیرائی، در بشقاب گرم و مناسبی بگذارید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/