صفری گفت:بیش از۳۰ هزار پُرس غذای گرم به ارزش ۸ میلیارد و۸۰۰ میلیون ریال با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی طبخ وبین مددجویان تحت پوشش کمیته امدادتوزیع شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، صفری، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان  بابیان اینکه در طرح اطعام علوی که با همت و مشارکت مراکز نیکوکاری، خیران، نیکوکاران و مردم نیک اندیش استان زنجان اجرا شد، گفت: بیش از ۳۰ هزار پُرس غذای گرم به ارزش ۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال طبخ و با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی، عزت نفس و کرامت خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد  بین آن‌ها توزیع شد.

او همچنین از اهداء هزار و ۲۵۶ کیلوگرم گوشت قرمز و ۳۱۴ کیلوگرم گوشت سفید توسط خیران و نیکوکاران در عید سعید غدیر خم خبر داد و افزود: گوشت‌های اهدایی توسط خیران و نیکوکاران نیز در بسته‌بندی‌های بهداشتی و در همان روز در بین خانواده‌های ایتام، سادات و نیازمندان توزیع شد.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.