معاون سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: نیاز روزانه استان به گوشت مرغ ۷۰ تن است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی معاون سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تا قبل از شیوع ویروس کرونا نیاز مرغ در استان ۶۰ تا ۵۵ تن بود و بعد از همه گیر شدن کرونا نیاز استان به ۷۰ تن افزایش پیدا کرد، اما روزانه بیشتر از حد نیاز یعنی ۹۰ تا ۱۰۰ تن کشتار می‌شود.


بیشتر بخوانید


مردانی در خصوص کشتار مرغ در ۱۲ مرداد ماه اضافه کرد: میزان مرغ کشتار شده به تفکیک کشتارگاه‌ها عبارت است از کشتارگاه جهانبین ۲۸ هزار و ۸۲۷ کیلوگرم، کشتارگاه سیمرغ ۲۴ هزار و ۹۸۸ کیلوگرم، کشتارگاه سفیدبال ۲۸ هزار و ۹۸۳ کیلوگرم که مجموع آن ۸۲ هزار و ۷۹۸ کیلوگرم است.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.