به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روزنامه "الدستور"، دانشمندان دانشگاه فدرال اورال در حال تولید پنیری با مشخصات خاص هستند که به جلوگیری از سرطان کمک میکند.
این محققان توضیح دادند که روند تهیه این پنیر تفاوت چندانی با روش سنتی تهیه پنیر معمولی ندارد اما این پنیر شامل ترکیبات بیولوژیکی فعال متعددی است: آستاگزانتین، پیپرین، رزوراترول و ویتامین D۳ که به طول عمر و مبارزه با سرطان نیز کمک میکند؛ برای مثال، رزوراترول به کاهش سطح قند خون و بهبود عملکرد مغز کمک میکند.
ویتامین D نیز به جذب کلسیم و فلورین کمک میکند. بنابراین، دانشمندان برای پیشگیری از بیماریها خوردن روزانه سه برش از این پنیر را توصیه میکنند؛ زیرا این مکملها بهتر از مصرف آنها به شکل پودر یا قرص در غذا جذب میشوند.
برخی مکملهای فعال زیستی میتوانند طعم تلخی به پنیر بدهند، بنابراین، محققان در حال تلاش برای بهبود طعم پنیر آینده هستند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/